bankalar satış bölgesine geldi buralardan düzeltmesi lazım![]()
bankalar satış bölgesine geldi buralardan düzeltmesi lazım![]()
Calibra abi Karaduman dayu 2001 krizinde olduğu gibi 80-90 centten mal almanın derdinde, bence
Yani balığın büyüğünün peşinde ama bilmiyki turpun büyüğü heybede![]()
Hamdım Piştim Yandım
haftalıklarda W var mı bist100 de..var..
hem aynı şeyleri yazma diyorsunuz emme anlammışsınızki daha..
imzamda yazdım..tepede iken dip çalışması yapamazsın..ne zaman yapamazsın..cevap; trend bittiğinde..
emme yapmış..ne olacak şindi..TUZAK OLACAK..
tuzağın da yapısı oluştu mu..yalan verilerle, güvensiz ortamlarla, tutuklamalarla cart curtlarla..oluştu..
dolar-altın-faiz e rağbet devammı..sonuna kadar..
eee daha ne olacak tuzak için..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
şimdi dayucum ben bu tuzak ortamında hırsız çobanın vicdanına oynayarak hisse alabilir miyim, kısa vade bile olsa..alırsam eşşek olurum..
2008 de eşşek olduk..yeter bize o eşşeklik..
Bist 3 dolara dooru gitsin bak dediydi dersin 1 Allahın kulunda mal kalmaz, millet aylardır suyuniçinde dayucuğum. Nasıl bir tuzak kurdularsa konu komşu tüm mahalleli mallandı
Hamdım Piştim Yandım
faiz güzel şuan..50 civarı falan..%15 stopajı da helal etmiyorum..
faiz düştüğü an altın...altın bazında bist100 e baktınız mı..gebermiş adeta..
peki cazip olan ne borsada..hırsızlıkları mı..
karadumanın anlayamadığı piyasalar artık 2001, 2008 ve 2013 gibi değil. Borsadan döviz piyasasına, swap kanallarına, bddkya, makro ihtiyati tedbirlere kadar piyasalar her alanda kontrollü. o nedenle ani şoklarda bile müdahaleler hızlı. öyle büyük çöküşler bence çok zor. Zamana yayılı sinir savaşı şeklinde bezdirme operasyonları oluyor. Örneğin borsa geçen yıl Temmuzda gördüğü rakamın altında halen ama bu dönemde de para kazanan kazandı.
Her daim piyasanın büyük oyuncuları kendilerine para kazandıracak pozisyonlara geçiyorlar. Büyük ve derin çöküşler olabilmesi için öncelikle serbest piyasa koşulları olması lazım.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri