Sayfa 684/694 İlkİlk ... 184584634674682683684685686 ... SonSon
Arama sonucu : 5552 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    https://x.com/aykiricomtr/status/193...371956203?s=46

bir iscinin Izmir belediyesine maliyeti zamdan sonra 185.500 lira civarında bir rakama gelecek, bunu kurum olarak kaldırabilmemiz mümkün değil.

----------------

Bana Izmir belediyesinde is bulanin 40 yil kolesi olurum
    abd de maaşın ne kadar ki izmir belediyesine geçiş yapmaya çalışıyorsun
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    abd de maaşın ne kadar ki izmir belediyesine geçiş yapmaya çalışıyorsun
    Trump gönderecek ya onun hazırlığı. Zaten abd den memnun değil Ahmet abim

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Eveduk degil.
    Evlere servisimiz yok.
    [emoji23]
    Sn Batman nerede yahu?
    Ben engelli olduğumu söyledim bazen bu telefon eşşeği yanlış yazıyor. İlla harfi ile denk getirecen yoksa tötünden uyduruyor

4. Petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki artış, akaryakıt fiyatlarını bir kez daha yükseltti. Akaryakıt sektörü kaynaklarının verdiği bilgiye göre, benzinin litre fiyatına yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 1,46 TL zam gelecek.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

1 tl olacaktı. 1.46 ya güncellemişler
    Güncellemenin güncellemesi
    bir halt olacağı yok.

Yeni fiyat tarifesi

Zam kelimesini kullanmayalim lutfen.

7. Türkiye ekonomisi sıkıştıkça siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağına onay veren züğürt olan moruklarla türevleri haramilerden uzaklaşacaklardır dolayısyla haramiler gelecek seçimi kesin kaybedeceklerini biliyorlar onun için arayış içindeler seçim yapmamak için bir takım uç düşünceleri olabilir CHP nin yükselişini kırmak için eski saftirik siyasi zekası olmayan başkanınnı tekrar CHP nin başına getirip çatışma çıkartmak istiyorlar ibb ye saldırıp iftiracılarla yargıdaki militanlarıyla milletin malına çökmeye çalışıyorlar özgür anayasımıza devlete meydan okuyan yargı koltuğuna oturtulan kişileri isim vererek kamuya açıklamalı anayasa mahkemesinin kararlarını tanımayan yargıçları isim vererek uyarmalı sokaktaki sıradan insanlar siyası mahkumlara ve muhalif duran insanlara verilen cezaların baş yargıçların emriyle verildiğni biliyorlar ne kadar hapiste kalacaklarına ne kadar ceza alacaklarına mallarına çoküleceğine bu baş yargıçlar kara veriyorlar yargıdaki memurlarda talimatları uyguluyorlar haramiler Türkiye ye hukuk devleti süsü vermek için milleti yalandan mahkemelere getir götür yaptırıyorlar

8. Fiyatlar neden boyle asiri dusuk bende anlamadim

https://www.facebook.com/share/r/16gb3JQLk3/

Sayfa 684/694 İlkİlk ... 184584634674682683684685686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •