Sayfa 298/386 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348 ... SonSon
Arama sonucu : 3086 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Viop LXV

Borsa eksi 6dan eksi 4e yükselmistir
    https://youtube.com/shorts/PS-ryhYpy...iIZZU9Y4iuGBhJ
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben arada 1 arkadaşlara uyarı yapıyon dayucuğum
    Endekis vobu iyi oynayın deye
    Yohusa paralar dönüyor dolaşıyor bana geliyor

Bumerang gibin bişii
    Hep kazan hep kazan olmaz ki yani
    Az birazda öte git, gelmeeeee
    me me meeeeee
    Tekrardan uyarımı yapayım
    Endekis vobda mutlak kazanmalısınız dayucuğum yohusa paralar Bozkurt dayuya gider
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Tamam da bu işi böyle mi yapmaları lazım. işin mutfağında olan mutfağa yakın olan herkes kimin ne yaptığını biliyor. Piyasanın çoğunluğu rahatsız. Bu da fatura olarak döner.
    Hiç birşey olmaz sizin görmek istemediğiniz bir kesim oluşturulmuş bu piyasada ınsıder Sinan Aygün diye bir gazeteci çıkıp 1 hafta önce imamoğlunun gözaltına alınıcağını biliyorsa ve bu gerçekleşiyorsa düşünün kimler buna göre pozisyon almıştır.Ahlak kalmamış bir düzende hiç birşey olmaz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

alman vadeli -1.13%...gel de almanları kıskanma

sene de 2-3 defa bu açılışlı günler oluyor..

5. Türkiye İran sınırında 2023 tarihinde ,Türkiyenin İran sınırındaki 83.000 kara mayını temizlendi .
    Yatırım tavsiyesi değildir.

altın ons sabah 3444 gördü buradan gevşettiler.....spekler hasadı çok güzel yapıyor......

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Türkiye İran sınırında 2023 tarihinde ,Türkiyenin İran sınırındaki 83.000 kara mayını temizlendi .
    peki neden.................şöyle bir haber var.......

2004'te Türkiye, Ottawa Sözleşmesi’ne imza attı
    Türkiye 2004’te Ottawa Sözleşmesi’ne taraf olarak, anti-personel kara mayınlarını aşamalı olarak kaldırmayı ve insani bir sınır gözetleme sistemi kurmayı kabul etti.

Türkiye, UNDP'nin mayın temizlemek ve ulusal mayın çalışmaları makamlarını desteklemek üzere birlikte çalıştığı 30 ülkeden biri.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    peki neden.................şöyle bir haber var.......

2004'te Türkiye, Ottawa Sözleşmesi’ne imza attı
    Türkiye 2004’te Ottawa Sözleşmesi’ne taraf olarak, anti-personel kara mayınlarını aşamalı olarak kaldırmayı ve insani bir sınır gözetleme sistemi kurmayı kabul etti.

Türkiye, UNDP'nin mayın temizlemek ve ulusal mayın çalışmaları makamlarını desteklemek üzere birlikte çalıştığı 30 ülkeden biri.
    yav gec bu isleri ..

Sayfa 298/386 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •