Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
dün gece viop son saniyede kapadım.....viop poz alan speklerde akşam seansında satması hayra alamet değil dedim.....bunların kulağı delik......
 Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
İran mevzusunda GİRİŞ bölümü dün gece ile oldu , GELİŞME bölümü ne olacak ona bakıcaz sonra SONUÇ .
bu seneryomuza petrolde , altında öyle bakıyor İran hürmüz boğazını kapatırsa brent bir tur daha yukarı GELİŞME bölümünü ne kadar süsler İsraille İran onu takip edicez.
Şu ana kadar gördüğüm iranın çok fos bir askeri sistemi var. İsrail içinden geçiyor her defasında.
Bunlar 10 tane füze yolluyor yarısı yolda elektrik tellerine takılıyor
Kalanın yarısının ömrü israile varmaya yrtmiyor. Kalanıda çöle möle düşüyor. 2 tane hesefi vuran füze olursa tüm iran halkı sokaklara dökülüp kutlama yapıyor
Adam devrim muhafızları komutanı ile genel kurmay başkanını aynı dakikada götürüyor. Dün bi davul zurna çalmadıkları kaldı iranı vuracaz diye bunlar gidip evlerinde yattılar herhalde.
Adamlar tüm iranın radar sistemini ve hava savunma sistemini yönetim üssünü tamamen yok etmişler. Bugğn 10 tane uçakla girseler ellerini kollarını sallayarak tahranı bombalarlar