Sayfa 392/1005 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    güzel film..bize yerli ve milli bir hava savunma sistemi bir de sonu sonicle biten bir füze lazım..bize kimse karışmaz..

Sene 200x TMSN almıştım... Altay tankının motorunu yapacak diye...
    OTKAR, SANCAK, zart-zurt 2x yıl geçti.

Otomobilimiz göklerde, tankımız cepte, 5. nesil uçağımız Kaan bizden önce Endonezya'da...

EK: Envanterimizdeki en gelişmiş savaş uçağı f-16 Blok bilmem ne...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. İran şia devriminden sonra kurulan devrim mahkemelerinde şah döneminin ülkesini terk etmeyen hava kuvvetleri komutanı yargılanırken, mahkeme başkanı ona saç ve göz renginden dolayı ( annesi Rus asıllıymış) yabancı iması ile alaycı bir tavır takınması üzerine o da şöyle karşılık verir, sen acem( Fars) olabilirsin fakat ben senden daha çok İran' lıyım diye cevap verir.

Bu Ortadoğu coğrafyası için etnik kökenden ( din, ırk,mezhep vb.)bağımsız ülke ve vatan sevdası ( Ulus devlet) anahtar cümledir.

3.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    İran şia devriminden sonra kurulan devrim mahkemelerinde şah döneminin ülkesini terk etmeyen hava kuvvetleri komutanı yargılanırken, mahkeme başkanı ona saç ve göz renginden dolayı ( annesi Rus asıllıymış) yabancı iması ile alaycı bir tavır takınması üzerine o da şöyle karşılık verir, sen acem( Fars) olabilirsin fakat ben senden daha çok İran' lıyım diye cevap verir.

Bu Ortadoğu coğrafyası için etnik kökenden ( din, ırk,mezhep vb.)bağımsız ülke ve vatan sevdası ( Ulus devlet) anahtar cümledir.
    Ne olmuş H.K.K'nın sonu? Biliyor musunuz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Endonezya ya "iç piyasanın gazının almak için" ihraç edilecek Kaan uçağının siparişinin iptal edilmesine kalan gün sayısı : 180
    179..........

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku

Otomobilimiz göklerde, tankımız cepte, 5. nesil uçağımız Kaan bizden önce Endonezya'da...

bende 6 liraya TMSN almıştım pandemiye yakalandık 3,87 den de aldım sonra 9-8 ver al diye uğraşırken en son 9 a kaptırdık gitti. Allah bereket versin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    bende 6 liraya TMSN almıştım pandemiye yakalandık 3,87 den de aldım sonra 9-8 ver al diye uğraşırken en son 9 a kaptırdık gitti. Allah bereket versin.
    İyi yapmışınız da...
    Konuyla ilgisi?

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Süper enflasyon olan ülkede bereket arama.!!!
    Zombi şirketlere parayı park etmek.!!!
    Kediye ciğeri teslim etmekle .!!!
    Eş değer.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku

Ben de otkar topladım o yıllarda..
    Bu silah işleri gizli olur..Göze batmadan yaparsın..Bilim adamlarını mühendisleri yazılımcıları alırsın doğru yanlış kendi silahını sistemini yapardın..sonra geliştirirdin..

Reklamla olmaz..bu bölgede yaşıyorsan sessiz ve derinden gidilmesi lazım..şimdiye kadar da inanın yapılırdı..

Ama sam amca yıllar önce bize çöktüğü için casusumuz boldur kozmik odamıza bile rahatça girilir..her şey ele geçirilir..sadece konuşuruz biz olacağından değil bize patriot s400 f16 satarlar..böyle sürüp gider..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 392/1005 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •