Sayfa 403/471 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453 ... SonSon
Arama sonucu : 3766 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    ABKA yı yasaklattınız..meydan boş ...salla bakalım..salla...salla...!
    Rahatsız mı oldun
    Hamdım Piştim Yandım

2. yeni halka arz olmuş yani borsada geçmişi olmayan kağıtlar krizde alınmaz bana göre..akıllı adamın işi değil..haa çok iyi tanırsın şirketi bilemiyorum..ağır kağıtları almam çünkü yabancı giirişi de yok..kim nereye girecek onu da bilemem..8-10 tane tayım var..bunların zamanını yakalrsan uçurur seni..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Rahatsız mı oldun

Evet senin yazdıklarından rahatsız oldum(vestel hk.da)

ABKA SENİN İÇİN ARACI KURUM ELEMANI DİYORDU.!(yanılmıyorsam)

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    ne yazdı yahu baktım bulamadım.

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Hee Vestl i ben düşürüyorum, sana kim al dediyse ona kız bana niye kızıyorsun
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şuanda GİRİŞ bölümü GELİŞME bölümüne yavaş yavaş geçilecekdir .
    millet petrol neden 75 dolarda diyor herşeyin bir zamanı var önce stoklar inmeli .
    ayrıca Trump hafta sonu sözlü müdahale yapıyor yok ruslarla konuşmuş yok bu savaş bitmesi gereklimiş hala milletin aklıyla dalga geçmeyi bırakmadılar.Ulan İrana nükler silah yapıyor diye 1985 den beri sallıyorlar ama hepsinde var bu savaş piyasalar kontrol edilerek devam edecek arada tansiyon yükselecek arada trump kendine rol çalacak ama benim beklentim İran bölünmesi için ilk adımlar atıldı.
    İran kağıttan kaplandır. Devrim muhafızları rejimi korur sadece ve dışarıyla da vekil kuvvetleri vasıtasıyla mücadele eder. O vekil kuvvetler hamas, hizbullah, husiler vb ciddi zayıfladı 2 yıldır.
    İsrail harekatı rejimi devirmek ve ülkeyi yaşanamaz hale getirmek üzerine yürütmüyor. İstese İranı yaşanamaz hale getirir, enerji tesislerini imha etmesi yeter de artar bile. rejimi devirmek şuanda kimsenin işine gelmiyor çünkü ne kadar kötü de olsa devlet devlettir. devlet yapısı tamamen yıkılan bir iran çevreye de büyük sıkıntı olur. Milyonlarca mülteci olmasını kimse istemez. İsrail İran rejimini zayıflatacak, vurucu tehditleri bitirecek. Görünürdeki hedefi şuan için bu.
    israilden nefret etmemiz ve abd yi sevmememiz gerçekleri görmemizi engellememeli.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ne yazdı yahu baktım bulamadım.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hee Vestl i ben düşürüyorum, sana kim al dediyse ona kız bana niye kızıyorsun
    ÇORUMLU YAPMAZ BUNU DERLER YAA...(abka DERKİ ARACI KURUM ELEMANI)
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...94#post7046094

8. anladığım kadarıyla, abd İranı nükleer silahlanma için anlaşmaya zorlamak istiyor ve İsrail ise tam tersi abd yi savaşa bizzat katmak istiyorki işgal ettiği yerleri unuttursun..durum açık; İsrail geri adım atana kadar İran İsraili vurur ve epeyce ağzına zıçar ..abd İrana direk olarak savaş ilan edemez..
    borsa için anlamı nedir bunun..zikzaklı aşşa..
    zaten teknik de büle diyorki..zikzaklı aşşa
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Sayfa 403/471 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •