https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...di-926912h.htm
İYİ Parti Meclis Grubu "Türk Milleti soykırım yapmamıştır" diyen Yasin Öztürk’ün, AKP, CHP ve DEM Parti milletvekillerinin oylarıyla kınama cezası alması üzerine Meclis Genel Kurulunu terk etti.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...di-926912h.htm
İYİ Parti Meclis Grubu "Türk Milleti soykırım yapmamıştır" diyen Yasin Öztürk’ün, AKP, CHP ve DEM Parti milletvekillerinin oylarıyla kınama cezası alması üzerine Meclis Genel Kurulunu terk etti.
Gunaydin cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.borsaningundemi.com/habe...erinde-1856339
Bu adamın geçen bir röportajını izledim gerçekten Trump geldiğinden bu yana uyku uyumuyor falan olabilir. Trump ın onun hakkında verdiği demeçleri duyunca kesin kafa göz dalmak istiyordur.
Sana da Günaydın Sayın mandradasutvar
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
İran beklenmeyen bir mukavemet gösteriyor. Hepimiz ABD İran İsrail birlik diyorduk ama öyle değil. Daha doğrusu bu birlik Gazze işgali ile bozuldu. 80 milyon Şii, 1 milyar Sünniyi temsil ediyor. Cüppeli yi dinlemek isterdim. Neyise ben şahsen İran’ın buraya kadar yaptıklarından memnunum. Helal olsun. Ayrıca Türkiye den İran’a gidişler oluyor. Suriye gibi değil tersine vatanını savunmak için. Buda ilginç bir konu. Şimdi biz BOP genel başkanımızın bizi nerede nasıl böleceğini düşünelim. Sahi sizce bu bölümlede hangi şehirde olmak lazım. Bir gün bakıyorsun çok yer doğu batı Berlin olmuş. Elbette Allah korusun ama BOP başkanımız öyle demiyor. Bizi oraya doğru götürüyor. Ağır adımlarla.
israil borsa binası vurulmuş al sana biste düşmek için bir neden daha...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri