Sayfa 419/420 İlkİlk ... 319369409417418419420 SonSon
Arama sonucu : 3354 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1. 2024'te ayrıca ismi açıklanmayan milyarder bir Türk iş insanı Dubai'de 130 milyon dolara (yaklaşık 5 milyar 200 milyon TL) konut satın alarak dünya rekoru kırdı...

https://www.ekonomim.com/ekonomi/ser...-haberi-825507

Vay amk...

Herhalde mıçtığı mok altın bu psutun.!!

Yandaş seçmen 3 krş ucuza meyve alacağım diye pazar pazar dolaşsın.

Savundukları sistem bu, gerçi neyi savunduklarının farkında olduklarını sanmam.!

130 milyon dolara ev alan biri nasıl bir para kazanıyor ben bile merak ettim!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,401
     Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    2024'te ayrıca ismi açıklanmayan milyarder bir Türk iş insanı Dubai'de 130 milyon dolara (yaklaşık 5 milyar 200 milyon TL) konut satın alarak dünya rekoru kırdı...

https://www.ekonomim.com/ekonomi/ser...-haberi-825507

Vay amk...

Herhalde mıçtığı mok altın bu psutun.!!

Yandaş seçmen 3 krş ucuza meyve alacağım diye pazar pazar dolaşsın.

Savundukları sistem bu, gerçi neyi savunduklarının farkında olduklarını sanmam.!

130 milyon dolara ev alan biri nasıl bir para kazanıyor ben bile merak ettim!
    Bugün bir açıklama geldi,ülkede ak içinde kenarında köşesinde kim ne varsa aşırı döviz vs cinsinden rekor derecede parası pulu geliri varmış...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,401
    Çoğu,hakim,savcı vs yerleri değişmiş,yine bir hinlik peşindeler,bide asrın lideri savaş yüzünden birlik beraberlikten bahsediyor,yani dünya yansa sanki çok umurunda bunların,pislikleri tam gaz...

4. Tarihi 36 bin yıl öncesine dayanan, insanlığın M.Ö. 4000 yılında yetiştiriciliğine başladığı ağaç olduğu belirtilen zeytin ağacı da AKP'nin zulmünden kaçamadı. Nuh'un gemisinde felaketin bitişini beyaz bir güvercinin ağızında getirdiği zeytin dalı ile müjdelediği anlatılırken, tarihin en eski yasaları olarak bilinen Hammurabi Kanunları zeytin ağacını bir yıl içinde iki ayaktan fazla budamayı ölümle cezalandırırken, "yeni" Türkiye'de AKP'nin vekilleri ve gözde patronları tarihle yaşıt bu ağaçları para kazanmak" için söküyor. Patronların bir isteğiyle kolları sıvayan AKP'li vekiller, hemen yasa tasarısı hazırladı ve 26 saat kesintisiz mesai yaptı.

https://www.sozcu.com.tr/nuh-gemisine-aldi-hammurabi-korudu-akp-katlediyor-p186179

İnsan, hayvan, toprak, doğa bildiğin her canlı acı çekiyor, bedel ödüyor.!

Bir gün para ve çıkardan daha önemli şeyler olduğunu umarım en kısa zamanda anlarsınız.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

5.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Uzun uzadıya düşünce bence ABD'nin katılımı dışarıdan ikmal desteği şeklinde olur, direkt destek olmaz.

Tam kapasite katılırsa, götürüsü getirisinden çok daha fazla olacağından bence katılmaz.

ABD'nin yapacağı şey, mühimmat ve ikmal desteği ile psikolojik destekten öteye geçmez sanırım.!
    Bir kaç nedenden dolayı vurmaz diye düşünmüştüm, ama kafası kırık bir yozlaşmışı hesap edemedim.!

ABD direkt olarak nükleer tesisleri vurdu ve tehdit etmeye devam etti.

ABD 15 gün müzakerelere şans tanıyacağını söylemişti, sarı kafa eşliğinde artık sözüne asla güvenilmez bir konumda.

Vurdum, kazandım derken bütün dünyanın güvenini kaybetti.!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,401
     Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Bir kaç nedenden dolayı vurmaz diye düşünmüştüm, ama kafası kırık bir yozlaşmışı hesap edemedim.!

ABD direkt olarak nükleer tesisleri vurdu ve tehdit etmeye devam etti.

ABD 15 gün müzakerelere şans tanıyacağını söylemişti, sarı kafa eşliğinde artık sözüne asla güvenilmez bir konumda.

Vurdum, kazandım derken bütün dünyanın güvenini kaybetti.!
    Sadece o değil,ABD bir puşttur kesinlikle sözüne güvenilmez,gençliğimizdede bunu gördük,örneğin kıbrıs savaşında,demokrat dediğimiz bidenlen bunu gördük ambargo uyguladılar bize haklı olduğumuz davada,devamıda geldi üstelik siyasal islam altında ülkeyi 2'ye böldüler,bölme işlemi hala devam ediyor iktidar zat tarafından...

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sadece o değil,ABD bir puşttur kesinlikle sözüne güvenilmez,gençliğimizdede bunu gördük,örneğin kıbrıs savaşında,demokrat dediğimiz bidenlen bunu gördük ambargo uyguladılar bize haklı olduğumuz davada,devamıda geldi üstelik siyasal islam altında ülkeyi 2'ye böldüler,bölme işlemi hala devam ediyor iktidar zat tarafından...
    1974 teki savaş esnasında uğradığımız ambargo sonrasında NATO'dan ayrılmamız ve kendi kararlarımızı kendimiz almamız gereken bir süreç için çok büyük bir şanstı.

Ama hep kendi çıkarlarını düşünen siyasetçiler yüzünden sonsuz bir kriz ve bataklık içerisinde debelenip yaşadığımızı sanıyoruz.

Güya NATO ülkesiyiz ama ABD'nin Yunanistan'da yaptığı korkunç derecede ki silah ve muhimmat yatırımı, onlara verdiği F-35'ler ve bizi F-35'ten dışlaması hakkımızda ne düşündüğünün çok açık bir sinyali.

Bir insanın dediklerinin bir önemi yoktur !
    Bu dediklerini Yapana kadar !

https://x.com/lojistik_sd/status/193...673963528?s=12

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 419/420 İlkİlk ... 319369409417418419420 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •