Forum yöneticimiz sayýn Guneysu’nun annesi vefat etmiþtir. Merhumeye Allah’dan rahmet Sayýn Güneysu ve ailesine baþsaðlýðý dileriz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Allah rahmet eylesin.
Mekani cennet olsun
Allah rahmet eylesin ýþýklar içinde uyusun...
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
SON DAKÝKA "
ABD BAÞKANI TRUMP HERKESE TEBRÝKLER!
Ýsrail ve Ýran arasýnda, yaklaþýk 6 saat içinde (her iki tarafýn da hâlihazýrda devam eden son operasyonlarýný tamamlamasýnýn ardýndan) geçerli olacak þekilde,
TAM VE KAPSAMLI BÝR ATEÞKES konusunda tam mutabakat saðlanmýþtýr!
Bu ateþkes, 12 saat sürecek ve bu sürenin sonunda SAVAÞ RESMÝ OLARAK SONA ERMÝÞ SAYILACAKTIR!
Resmî olarak, ateþkese ilk olarak Ýran baþlayacak; 12. saatin sonunda ise Ýsrail ateþkese katýlacak ve 24. saatin sonunda, DÜNYA tarafýndan 12 GÜNLÜK SAVAÞ'N RESMÎ SONA ERDÝÐÝ ilan edilecektir.
Her bir ateþkes diliminde, diðer taraf SAKÝN ve SAYGILI kalacaktýr.
Her þey olmasý gerektiði gibi ilerlediði takdirde "ki öyle olacak "
Ýsrail ve Ýranâ'ý, bu savaþý sonlandýrma konusunda gösterdikleri direnç, cesaret ve zekâdan dolayý yürekten tebrik ediyorum.
Bu, yýllarca sürebilecek ve tüm Orta Doðu'yu yok edebilecek bir savaþ olabilirdi. Ama öyle olmadý " ve asla da olmayacak!
Tanrý Ýsrail'i korusun,
Tanrý Ýran'ý korusun,
Tanrý Orta Doðu'yu korusun,
Tanrý Amerika Birleþik Devletleri'ni korusun,
ve TANRI DÜNYAYI KORUSUN!
DONALD J. TRUMPAMERÝKA BÝRLEÞÝK DEVLETLERÝ BAÞKANI
https://x.com/yunuspaksoy/status/1937271530716799427
Olaya bak sen!!!
Bu þekilde olmasýna sevindim ama, ölenler öldüðü ile kaldý.
Buram buram bir amerikan senaryosu uygulanmýþ.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Yer Ýmleri