Sayfa 565/1005 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    İran’da deprem.!!!!

5.22'lik bir deprem İran'ın merkezini vurdu.!!!
    Bunun doğal bir deprem mi yoksa nükleer bir denemeyle ilgili bir şey mi olduğunu söylemek.!!!
    Şu anda zor. Uzmanların ne söylediğine bakalım.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Bosporos, üçüncü dünya savaşı da çıktı ama senin bu dolar çıkamadı. Şimdi birde borsa ralli yapıyormuş, o zaman titaniğin önüne seni bağlarlar 😆😆

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    1029400 olaydı iyiydi

aktif 27 fiyat bize pahalı... belki tokatlı dayu yakalamıştır ordan palayı
    viop akşam en yüksek kaçı gördü çıtak.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    viop akşam en yüksek kaçı gördü çıtak.....
    dayu
    pala gibi vurdummu 50 kontrat 50 kontrat vuruyon
    bi dene mantrikisin yokmu la aracı kurum vermiyormu bedava mantrikis
    otuzbindörtyüzü gördü

İzmir'e yolum düştü Uşak, Manisa'dan geçtim kasabalardan, köylerden. Ne düşündüm biliyor musunuz? Acaba, dedim, bu köylerde, kasabalarda borsada terste kalanlar var mıdır malını, mülkünü borsaya basıp? Kaybetmenin yıkımıyla eşi ve çocuğuna asabi davranan?.. Boşanan, evlenecekken ev kuramayan... Borsa yüzünden yayan yapıldak, arabasız gezenlere siz de çok rast geliyorsunuzdur çevrenizde... Hep acıklı durumlar düşündüm. İki internet sitesi okumayınan kendini finansal okuryazar sanıp borsaya girerek sıfırı tüketen?.. Kendi kendime üzüldüm... Olmaz, ihtiyaç olan parayla borsaya girilmez, kredili alıma değinmiyorum bile. Aslolan alın teridir, meslektir. Meslek nedir, tutulan yoldur. Yolundan şaşma. En iyi doktor ol, tamirci ol, öğretmen, polis, tatlıcı, kebapçı ol. Borsa yatırımdır... Lafı uzattım, bunlar bildiğiniz ne var ki hep güncel konular.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    dayu
    pala gibi vurdummu 50 kontrat 50 kontrat vuruyon
    bi dene mantrikisin yokmu la aracı kurum vermiyormu bedava mantrikis
    otuzbindörtyüzü gördü
    akşam seansını en yüksek en düşük göstermiyor.....aracı kurum bir türlü düzelmedi....gündüz sorun yok.....

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    İzmir'e yolum düştü Uşak, Manisa'dan geçtim kasabalardan, köylerden. Ne düşündüm biliyor musunuz? Acaba, dedim, bu köylerde, kasabalarda borsada terste kalanlar var mıdır malını, mülkünü borsaya basıp? Kaybetmenin yıkımıyla eşi ve çocuğuna asabi davranan?.. Boşanan, evlenecekken ev kuramayan... Borsa yüzünden yayan yapıldak, arabasız gezenlere siz de çok rast geliyorsunuzdur çevrenizde... Hep acıklı durumlar düşündüm. İki internet sitesi okumayınan kendini finansal okuryazar sanıp borsaya girerek sıfırı tüketen?.. Kendi kendime üzüldüm... Olmaz, ihtiyaç olan parayla borsaya girilmez, kredili alıma değinmiyorum bile. Aslolan alın teridir, meslektir. Meslek nedir, tutulan yoldur. Yolundan şaşma. En iyi doktor ol, tamirci ol, öğretmen, polis, tatlıcı, kebapçı ol. Borsa yatırımdır... Lafı uzatmayacağım, bunlar bildiğiniz ne var ki hep güncel konular.
    o dediğin viopda olur...borsa krdili işlem yapanlar iflas bayrağını çeker.....hırs adama kaybetirir...bir de viop....

sarı aptal abd borsasının kapanmasını bekliyor irana savaş açtığını söyleyecek....avenjelist ce siyon kahpe guruhu bir an önce saldırmasını bekliyor....işin ilginci bizim spekler akşam viop da alıcı olmaları...bunlar neyine güveniyor alım yapıyor...bakın burada insan kılanıyor be.....

Sayfa 565/1005 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •