YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
koç... 95 tele mi
ne içiyonuz la ? banada yollayın![]()
neye guveniyorduk.....
VARLIK FONUNA....hedef feyza-1 i o yapti.....
gene yapar diye tutturdu hophop....
dedim....
dedim ki....VARLIK FONUNDA....ARTIK PARA KALMADI KI....
PARASI YOK.....7600 ALLAHIN EMRI....VARLIK FONU SATACAK....
dedim dedim emme....o turkiyede yasiyor....ben new york ta....turkiyeyi benden iyi bilemezsin diye....GEVREK GEVREK GIYDIRDI BANA....duuu bakalim....hakli mi....para onun....ben yonetiyorum....zarara yuzde 50 ortagim....kara yuzde 30....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
citak....
LAZ GUNEYSU.....ayaginin altini yaliyayim kuzu....
GEL FORUM TELEF OLDU....KURTAR DEYIP CAGIRDI.....GELDIM.
Yer İmleri