Sayfa 616/1005 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İran hürmüz boğazını kapatırsa diye petrol şirketleri şimdiden fiyatlama yapıyor olmalı. turcas petrol den sonra bugün de tüprs ön plana çıktı.
    Sence hürmüzü kapatabilir mi, cesaret edebilir mi dayucuğum
    şimdi yapmaz diye düşünüyorum.......çok zor durumda her şey yapar.......ben asıl dünyada bir çok yerde konsolas saldıraları....sinagoglara.....dikkat etmek lazım....altın onsa bakmalı ama anlık al sat amaçlı......umudu söndürmemek için altın ons da atraksiyon yapmaları lazım......aldıkları mal çok speklerin....yataya bağlayıp mal dağıyorlar......ben onsda bunu görüyorum......

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İran hürmüz boğazını kapatırsa diye petrol şirketleri şimdiden fiyatlama yapıyor olmalı. turcas petrol den sonra bugün de tüprs ön plana çıktı.
    Sence hürmüzü kapatabilir mi, cesaret edebilir mi dayucuğum
    İran dış işleri ve putin arasındak konuşmadan sonra belli olacak , yarı yarıya kapatma hikayesi var .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. BİM için Verilen Hedef Fiyatlar

��J.P. Morgan {985 TL}
    ��Yapı Kredi {844 TL}
    ��Ünlü&Co {821 TL}
    ��İntegral {820 TL}
    ��Garanti {815 TL}

rahmetli thy içinde geçen sene mayısta 500-600 fiyatları havada uçuşuyordu.

yatırımcılar bir baktı thy arpalık olmuş.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    iyi bak eline gazoz kapağı değil demi bunlar neden diyecen tokatçı bu kadar olumsuz haber alıntayıp bir insan zırt pırt neden long açar
    ya sindo spekler cumadan malda yakalandı tepki için aldımda zamanlama yı iyi ayarlayamadım......

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    iyi bak eline gazoz kapağı değil demi bunlar neden diyecen tokatçı bu kadar olumsuz haber alıntayıp bir insan zırt pırt neden long açar
    Hızlı trader, düşüş olmadan önce son saniyede kapatır. Şimdilik lönk avantajlı diyo ve Karaduman dayuyu oyuna çekmeye çalışıyor olabilü
    Kim kimi ikna ederse o suyuniçine gelir
    Hamdım Piştim Yandım

6. Bazı arkadaşlar yanlış resime bakıyor Türkiyenin önünde 2 resim var İran - İsrail savaşı global belirsizlik üzerine chp kurultayı mahkemesi oradan çıkacak olumlu olumsuz haberler 30 haziran yaklaştıkçada buradan çıkacak kararı bilenler onlar piyasayı belirleyecek.Stratejinizi onlar gibi kısa vade olarak yapın INSIDER otobanda olan günler
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

7. hürmüsün kapanması bana saçma geliya.

kendi petrolünü de oradan geçiriyormuş zaten. oradan petrol ağırlıklı çine gidiyormuş.

hürmüzü kapatmanın sirayele ne sakıncası var.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    şimdi yapmaz diye düşünüyorum.......çok zor durumda her şey yapar.......ben asıl dünyada bir çok yerde konsolas saldıraları....sinagoglara.....dikkat etmek lazım....altın onsa bakmalı ama anlık al sat amaçlı......umudu söndürmemek için altın ons da atraksiyon yapmaları lazım......aldıkları mal çok speklerin....yataya bağlayıp mal dağıyorlar......ben onsda bunu görüyorum......
    Evet ons ta tepeden mal yedirme durumu mevcut görüntü o şekil
    Tabii ki,
    O yüzden ben burda yorumlardan çok ryil tim poz. alanlara daha çok önem veririm. Risk alan daha çok daytradeci tayfası yani bizden biri
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 616/1005 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •