ak yatırm model portföyden THY çıkarmış
ak yatırm model portföyden THY çıkarmış
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
https://www.sozcu.com.tr/gulben-erge...nir-mi-p186865
Gülben Ergen'den Sağlık Bakanı'na olay yorum: 'Suyumuz ısınır mı?'
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Bakalım kapanışa doğru yapı ve deniz satışları artıp badem bofası sattıklarını ince ince yerine koyacak mı
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Strateji planına harfiynen uyan oyuncuya karışmamak lazım.
Geçen hafta 1 arkadaş 92 den altny almıştı, alırken de 100 den satarım deye almıştı, sonra şans bu ya o gün 100 gördü kaat, naptın sattın mı dedim yok bu daha gider dedi, la olm alırken sen büüüle demediydin ama şindi niye fikrin değişti dedim, abi kaadın önü açık 100 ü geçtimi korkmam daha bu gider dedi, sonra ertesiki gün kaat düşmüş bugün sgörünce sordum naptın dedim, ya hiç sorma az bi zararla kaçtım dedi,kaat sonra bugün tekrar döndü gidiyeah
Halbukisi strateji planına uysaydı 100 den satıcaktı belkide tekrar 92 den alıcaktı ve yine kâr yazacaktı.
O yüzden kimseye karışmam ben
9bini beklesin Karaduman dayu, niyetini bozmadan
Hamdım Piştim Yandım
9.000 şu yüzden önemli..orda ister istemez panik ortamı da olacak..
8600 kapısı açılabilir diye..
kapı açılırsa hani siz 9.000 leri son gücünüzle savunuyordunuz, yalançılar denecek..
8600 de oldu mu çöp..
ve yeni bir sayfa açılacak..
büyük ve temiz bir sayfa..
işte o sayfanın açılması ile birlikte gerçek fiyatlara adım atacaz..atacaz ki sağlıklı fiyatlama olsun..
serbest piyasa başlasın..hırsızlıklar son bulsun..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
9150-8600 = 750 puan var..%8 yapıyor..beklenen olası kırılma hedefi..
haa geldiğinde ne olacak..ucuz mu olacaz..yook
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
Yer İmleri