Sayfa 659/1005 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ya boş işler.. oynamasını bildikten sonra karda zararda olacak. burada kaybedeni göremen zaten

Yok ya ben 7 mayıs'ta 4418 TL'den aldığım altınları hala bekliyorum son haftaya girdik zarardayım 5 yıldır uzak durmuştum keşke hiç bulaşmasaydım keşke ayrıca savaş çıktı bu kadarda şanssızlık olmaz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Ayhan başkana geçen günlerde ekstre attım. Arkadaşıma Nisan dan bu yana %50 yaptırmışim hatta gün geçtikte artıyor. 350 k 520 yi geçti. Bizim grup var ücretli yaptım grup üyeliğinizi dedim kafadan kabul etti.

3. Bize spotta trend gerekli ınsıder üzerinden yapılan trader hikayesini herkes yapamaz bu yüzden millet 1,5 senedir zararda borsada oturuyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Yok ya ben 7 mayıs'ta 4418 TL'den aldığım altınları hala bekliyorum son haftaya girdik zarardayım 5 yıldır uzak durmuştum keşke hiç bulaşmasaydım keşke ayrıca savaş çıktı bu kadarda şanssızlık olmaz
    bb79 adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

kazanırsın beya...

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif tüpe yüzde 6 bastı thy yi yüzde 6 aldı.
    Daytradeci Analizi mikemmel çalıştı.

Yarın ne olur bilmek zor tabiii
    sana daha önce anlattım anlamak istemiyorsun bu piyasayı para olmadığı için fonlama ile yönetiyorlar kuş - bımoş satıp ne aldılar aselsn-tuprs şimdi bunları satıp sattıklarını geri koyuyorlar ınsıder oyun düzeni ve fonlama trend varmı yok bu yüzden trade eden ediyor bu hikayeleri anaca kulağı delik bademler yakalar sen ben trene orta taraflarda bineriz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkana geçen günlerde ekstre attım. Arkadaşıma Nisan dan bu yana %50 yaptırmışim hatta gün geçtikte artıyor. 350 k 520 yi geçti. Bizim grup var ücretli yaptım grup üyeliğinizi dedim kafadan kabul etti.
    Sen çok iyi kazanıyorsun dayucuğum, amele yevmiyesiyle başladın... İşci, memur, mühendis, profesör, vekil, diye sıraladın günlük yevmiyeyi
    Yakında senin gruba ücretini peşin ödeyip girebilürün
    Hamdım Piştim Yandım

7. haberlerde hala saldırılar devam ediyor, diyor..nasıl ateşkes bu ya
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

8. Sizin viob ta batmak batırmak için %5-10 lazım altın da öyle bir hareket bekliyorum aşağı yönlü ondan sonra tekrar yukarı olur diye düşünüyorum

Sayfa 659/1005 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •