sen bilirsin diye dün eva angelica'nın hayatını anlatmıştım

https://www.instagram.com/evaangelicastratton/

buna birşey demedin emmi ?

ne dersin doğrumyum ?

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
ASIL SAVAŞ kimler arasında ?

şimdi bunu anlatacağım.

öncelikle şu kabulüm doğru ise :

dünyada, siyasi, ekonomik, askeri güç ve söz sahipliğinin siyonist ve evanjelistlerin elinde olduğunu kabul edeceğiz.

bunlarda da aynı bizde olduğu gibi 2 kesim var

1. si... ÇULSUZ tayfası... örneğin NATENYAHU... bunlar sayısal olarak çok

bunların dini... (teferruatını çok bilmiyorum ) işte armegaddon savaşı, büyük israil... hz. isa gelecek... bu aşamada savaşta olacakların veya ölenlerin, (bizdeki şehitlik mertebesinde olduğu gibi ) cennete gideceğine inanıyor. GALİBA (okumadım onların kitabını, kuzu emmi belki bilir... inanışları böylemi ? )

dünyada birşeyleri olmadığı için, aynen bizdeki çulsuzlar gibi gözünü cennete dikmiş durumda

ve bu yüzden, sağlıklarında ölmeden bu savaşı çıkarmaya çalışıyorlar... inançları gereği

2. si... multi zenginler tayfası... örneğin TRUMP ve rakıfeller gibiler.. bunalrın sayısı az

bunların dini imanı... PARA aynen bizdekilerde olduğu gibi

kim takar kitabı tevratı

80.000 den kaldıraçlı bitkolin kazıma 1 trilyon dolarlık long vurmuş... para şuan 20 trilyon dolar...

200.000 olsada 300 trilyon dolar olsanın peşinde

ne yapacak cenneti ?... adam cenneti zaten bu dünyada yaşıyor

işte savaş bu iki grup arasında... çulsuz siyonistler ve zengin siyonistler arasında

çulsuzlar biran önce böyük savaşı çıkartıp ALLAH'ı kıyameti koparmaya zorlamanın peşinde ;

zenginler... ''yaw hele ALLAH böyük bi durun... kızım şu benim portföyü bi A4'e yazdır bakayım, na gaden param oldu böyün'' ün peşinde

NOT : bunlardan da zengin en zenginleri vardır... kimdir onlar ?

AK YATIRIM'nan İŞ YATIRIM...

bu ikisi imkb borsasının % 65'ini eline geçirmiştir... borsanın düşmesine hiç izin vermezler