piyasa duygusuzdur öylemi !!
bakalım piyasada kimler var ;
YABANCI YOK
YERLİ YOK
HIRSIZ ÇOBAN TEK KALDI..
tam tersine şuan piyasa ÇOK DUYGULU..
çünkü ÇOK GÜVENSİZ..
çünkü İRADESİ hapiste, İPOTEK ALTINA ALINMAK İSTENİYOR..
sen benim adayımı içerde boşyere turarsan 1 lotunu almam..sistemine 1 kuruş sokmam..bu benim duygum işte..
gerçek piyasa duygusuz öküz değildir..
olayların nereye evrildiğini görür..
para korkaktır..güven arar
alka ekledik.
audentes Fortuna iuvat
Kuran da Allah ne güzel buyuruyor....Onun için bu ayet hatırına kötü söz kullanmayacammm....
Nisa Suresi, 148. ayet: Allah, zulme uğrayanlar dışında, kötü sözün açıkça söylenmesini sevmez. Allah işitendir, bilendir.
Karaduman yeter haklı olduğun konular var ama elma ile armutu ayırman gereken yerlerde var.
buradakilerin çoğu malda hisseci bu yüzden psikolojikmen kabullenmezler sen ne yazarsan yaz senin bu saatten sonra yapacağın kendi stratejin alan alır bekleyen bekler satan satar , bu borsa düşmez diye diye yerleştirdiler ama hala acımadıki diyor millet .
burası tamamen goy goy muhabbet yeri oldu artık sende goy goyunu yap bahçene dön .![]()
arkadaş bana özelden sormuş........
Samimi olarak soruyorum yine Müslümanım diyen bu kadar yalan ve iftira içinde olabilir mi?
paritikte olmaması lazım...olanlarda malesef beslendikleri kaynak KURAN değil....çakma rivayetler ve menkıbeler......halbuki bugün islam alemi bilimi ve hoş görüyü bırakmış....faydasız konularla ilgilendikleri için bu durumdalar.....
Müslüman yalan söylemez tabiki ama aynı zamanda yalancılara destek de vermez..herkes kendini sorgulayacak..
ne demiş Peygamber, kime benziyorsan ( örnek alıp destekliyorsan) kendini ondan bil..
yani suçu kendinde ara diyor..alim olmaya gerek yok, müslümanlık kimsenin tekelinde değil..
Yer İmleri