Kk gene chp nin başına gelecek galiba.cidden inanilmaz
Sen abartılı gelebilir ama maalesef gerçek olduğuna inanıyorum öyle olmasa Esra Erol tarzı programlarda her gün karşımıza böylesi iğrenç tablolar çıkmazdı. Emekli olduktan sonra tekrar çalışmak üzere İstanbul'un kenar bir ilçesine geldim kendime yetecek kadar 1+1 ev kiraladım ve bir buçuk yıldır burada hem çalışıp hem ikamet ediyorum. Kiraların 25-30 bin liradan başladığı bir ortamda asgari ücretlilerin nasıl geçildiklerini eskiden çok merak ediyordum ama artık merak etmiyorum iddia edildiği gibi maalesef genç kızlar ve bayanlar fuhuş yaparak para kazanıyorlar erkekler ise sanal kumar vesaire gibi hayallerin peşinden gidiyorlar 50 yaşları devirmiş biri olarak etrafındaki gençlerden sosyal yaşamlarına ve gece hayatlarından tüyolar öğrenmeye çalışıyorum duyduklarım korkunç şeyler üniversiteli genç kızlar 3-5 bin liraya karşılığı fuhuş yapmakta buradan kazandıklarıyla tiki tarzı bir yaşam sürmekteler ellerinde en yeni cep telefonları en tarz kıyafetler vesaire. Bunu yapan kızlara şugar bab yaşlı sponsor olan beylere ise eugardady deniyirmus... Bunun ötesinde eşiyle birlikte grup seks yapanlar iç çamaşırında ve film ve videolarını satanlar eşiyle yap eşiyle seks yaparken ortama seyirci alanlar daha neler neler. Birçok genç kız bu işten kazandığı parayı atlamak için sekreterlik muhasebe vesaire gibi işlerde çalışıp kazandıkları paranın oradan geldiğini ailelerine söylüyorlar. Gerçekten çok rezil bir ortam....
Ahlaksızlığın tek nedeni tabii ki sadece para değil. Yeni başladım işte benden önce çalışmakta olan bayan yöneticinin telefonunu bana verdiler. Bu telefonu iş telefon olarak kullanıyordum. Sonrasında telefonun içinde daha önceki bayan tarafından yapılan yazışmalar çekilen fotoğraflar sosyal medya mesajları vesaire vesaire meğersem kadın yıllardır eşini aldatıyormuş. Başta Instagram'da Facebook olmak üzere sosyal medya ortamlarında 20-25 yaş arası özellikle body building yapan genç erkeklerle mesajlaşarak yatak partneri oluyormuş. Kadının karşı cinse yazmış olduğu mesajları okurken eski kulağı kesiklerden biri olarak erkek olarak inanın utandım yani. Toplumsal ahlaksızlık inanın bana zirvede. Bir süre yurt dışında yaşamış biri olarak bu kadar ahlaksızlığı hiçbir zaman rast gelmedim Allah sonumuzu hayır etsin.
3 ay önce İsrail-İran savaşını tahmin eden adamın bugün anlattıkları.
https://www.youtube.com/watch?v=leLxYjj5yCM&t=1003s
( 29 dk, ama değer..)
Yer İmleri