Sayfa 197/236 İlkİlk ... 97147187195196197198199207 ... SonSon
Arama sonucu : 1886 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    o dediğiniz lüks semtlerde oturanlar chp ye oy veriyor olabilirler ancak onların büyük çoğunluğu gelir düzeyi olarak orta gelir grubuna girer. Zengin dediğimiz yani iktidarın politiklarından gerçekten nemanalan kesim nüfus olarak %1-2 lere denk gelir bence.Tüik gelir dağılımı tablosunu daha detaylı açıklasa bu dediğim sonucu hepimiz görürüz. Şuan nüfusun %20 si gelirinin %50 sini alıyor gibi görünse de bence çok daha dar bir kitle geliri oransal olarak büyük kısmını alıyor ve bu kitle de son 20 yılda hangi yönetim döneminde zenginleştiyse o yönetimi destekler doğal olarak.
    walla oturulan semtler açısından, ortalama bi gelir düzeyi tahmini yapamayacak isek konuşmanın bi anlamı yok.. göktürkteki lüks sitelerde müstakil evlerde oturanlarla esenler küçükçekmece falan oturanların gelir düzeyi farklı değildir diyosan, benim başka bi lafım yok.. gelir ve servet olarak ilk %1 yahut en kötü ilk%5 içinde olmayanlar göktürk'teki havuzlu müstakil evlerde oturmuyor, bunu biliyorum

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ptesi butlan çıkarsa, piyasa salı günü nasıl açar sence? %2-3 eksi açıp, toparlar mı sonra? Yoksa fazla takmaz, %1 kadar eksi açıp günü artı mı kapatır?

Bugün RTE nin KK hakkında olumsuz konuşması kayyum ihtimalini de akla getirdi, öyle bir ey olursa 19 mart kadar olmasa ciddi bir türbülans daha yaşar piyasamız. Kayyum hiç iyi olmaz piyasa için. Bunun ihtimali belki %1 bile değil, gerçi ben ekonun tutuklanmasına da %1 ihtimal vermezdim.
    bu topice kayyum atayalım mı ? yoksa ben mi başa gelim..

ha cauti ?

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    walla oturulan semtler açısından, ortalama bi gelir düzeyi tahmini yapamayacak isek konuşmanın bi anlamı yok.. göktürkteki lüks sitelerde müstakil evlerde oturanlarla esenler küçükçekmece falan oturanların gelir düzeyi farklı değildir diyosan, benim başka bi lafım yok.. gelir ve servet olarak ilk %1 yahut en kötü ilk%5 içinde olmayanlar göktürk'teki havuzlu müstakil evlerde oturmuyor, bunu biliyorum
    bu şekilde sınıflarsan başakşehirdeki evlerin fiyatları da o dediğin semtlerden aşağı kalmıyor orası da full akp seçmeni.
    orta sınıfla zengin sınıfı iyi ayırt etmen lazım.zenginler chp lidir tezini kuruyorsan çok yanlış yerdesin.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. yeni vade ağustos vadenin son 5 günü- pazartesi 50 bin poz artışı var maliyet 10750, sonraki 3 günde 280 bin yeni poz açılmış maliyet kabaca 11000- 11100 aralığı.. maliyetlerin oluştuğu bu seviye pivot seviye artık

spotta ortalamalar 10350- 10400 bölgesinde toplaşmış, bunun üzerine atarsa momentum kazanır yani %1 artıyı aşması lazım

5. efendim neymiş cehape kurultay davasında mutlak butlan çıkacakmış, partinin ekremci kanadı dahi bunu %80-90 ihtimal olarak dillendiriyormuş, piyasa bunu satar, hadi o zaman hadi short açalım

açarsın o shortu da, yarım saatte 230 puan kaldırıverirse dayanabiliten var mı, al sana mutlak butlan dedi, bunu dediği zaman ne halt edeceksin ey shortçu ??

6. gün kapanışı, hafta kapanışı, vade sonundan bi evvelki gün, kapanış kritik öneme haiz
    -ağustos vadeli 11000 altı başka bi dünya, 11111 üstü başka bi dünya

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    gün kapanışı, hafta kapanışı, vade sonundan bi evvelki gün, kapanış kritik öneme haiz
    -ağustos vadeli 11000 altı başka bi dünya, 11111 üstü başka bi dünya
    vadeli hep hile üzerine ...senin beninm psiklojile oynayarak hareket ediyor ...makası kullanarak......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8. nefes gaztesi ekrem başkan tarafından fonlanan bi gazete değil miydi ??
    ben ney kaçırdım, bu nasıl manşet, ohaa oldum, kal geldi, çüş yani dedim

Sayfa 197/236 İlkİlk ... 97147187195196197198199207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •