Sayfa 780/1005 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    short tuşuna basarken endeksin halen geçen yıl Temmuzdan daha aşağıda olduğunu düşün bozkurt.
    Piyasa canlı abi durduğu yerde durmuy

11718 den tekrar şort ryil tim olarak
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    947
    Büyüklerimiz eskiden mal çoşkuda verilir derdi, versek geri alabilirmiyiz acaba.

3. Piyasaya en büyük tüyoyu geçen hafta Hakan Aran verdi. Is grubunun ara verdiği geri alımlara da başlaması + sı oldu.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu forumdan bu kadar mı soğudunuz yahu ))

forum açarsak kimi tokatlıcaz peki

ben zaten günlük muhabbete katılıp gidiyorum burada.. yazmasamda olur havasındayım hep

ama eğlencede lazım.

herkes gelemeyecek kalbi ile götü yer değiştirmiş adamlar olmayacak bol teknik temel analizli site kur ben ve benim takipçilerim orada olucak kendi adıma , buradan telegramlara ve twetere gidenler sağ olsun hep davet ettiler teknik olarak paylaşımlar yapmam için kabul etmedim ama artık yeni değişimler olmalı topiğin durumunu görüyorsun kendi bildiğimiz konularda zenginleştirmeye kalkıyoruz 2 kişi tartışıyoruz 3. kişi devreye giriyor ortaya yazıyorum diye laf sallıyor bizde anlıyacağı dilde yazınca bize ceza ona birşey yok usta neden burada mücadele vereyimki beni takip eden veya burada paylaşımlar yapıyoruz diye giren insanlar var benim cebime birşey mi giriyor yok ama site buranın sayısını değerlendiriyor ama adaletsiz bir ceza durumu oluyor buda beni bıktırdı açıkçası topiğin durumu ortada birşey yazmaya gerek yok buyursun yazsınlar açarsan site özelden paylaş ara ara girer bakarım.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Kağıtların hemen hepsi çok daha aşağıda
    Tayyip in yeni kriz çıkarmasını beklemek lazım short icin
    o da alım fırsatı olur. şuan ki hikaye düşen enflasyon ve düşen faizler. asgari ücrete falan zam olmayacak gibi duruyor. Aylık enflasyonu 1,5 ve altına getirip kuru da aylık %2 arttırabilirlerse sanayici 3-4 ay sonra nefes alır. yoksa sanayi tarafında tüm şirketler adam çıkartıyor.
    ücretli kesim 1,5 luk enflasyonu hissetmeyecek tabi ki.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Sayın Bulut beni yanlış anlama senin o tartışmalara girmen çok gereksizdi. Bazen nabız yüksek benim de tartışmalarım oluyor ama insanların çoğu kimin haklı olup olmadığına bile bakmıyor. İnsanlar tartışmalardan bıkmış durumda. Sen çizginde kalmalısın bence tartışmalar senin için gereksiz. Umarım yazımı yanlış anlamazsın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Bu hafta herkes Karaduman için bir şey yazsın. Sırayla yazın ama.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    grafik okumasını bilen adam baktığında aradaki farkı görür sen göremezsin çünkü rakamlarına şartlanmışın .
    hala diyorsunki macd dibi görmedi tl bazlı ama dolar bazlı dibe yakın rsı aynı sen yine başlayacan borsayada yabancımı var dolar bazlı bakalım diyeceksin sonuç olarak anlamyacak kendi doğrularını anlatmak için gelen geçenle burada tartışıcaksın benim grafımla madem indikatörleri takip ediyorsun kendi grafını üstlü altlı bakarsan ben dalgayı 1. vagonda yakalarken sen ya 2.yada 3 . vagonda yakalaycaksın ben gideceğim yere kadar maliyetten dolayı rahat gidicem ama sen hep diken üzerinde olacaksın belki mal bile alamaycaksın dönüşte buda burada kalsın

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben kaçar sen yazdur karaduman hikayelerini senden önce gundi vardı oda senin gibi anlatır dururdu kayboldu gitti .çok dip çok tepe arama burası pıst 100 uçak bir anda kalkar bir anda iner

cuma ceza almadan son yazılarım karaduman arkamdan sallıyordun sen hala macd indikatörü bekliyorsun
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 780/1005 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •