Artan

14,30 10 18:10
3,30 10 18:10
280,50 10 18:10
80,90 9.99 18:10
60,55 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 18:10
67,10 -9.99 18:10
95,60 -9.98 18:10
196,70 -9.98 18:10
70,95 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.613.500.616,00 18:10
7.884.174.307,02 18:10
7.429.156.493,15 18:10
6.143.511.960,54 18:10
5.685.884.810,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    10329.....................17 adet ŞORTttttttttttttttttttt......spekkkkkkkkk resmen aşağı diyor......
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    stop oldun mu?
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    olmam ......verecek ......gücü yok.......poz kapatıyor bu hırpolar.............
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    noldu paşinyan... longa geçtin ama ya araba kullanıyodun yada yerli milli uzay mekiğimizle atmosterden aya giderken yazamadın gene demi.

neyse.. sağlık olsun.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen ben tohatlı dayucuğuma hiç gıbraşma dediydim ryl tim zırt pırt poz alıp duyruydu, gaptırmıştır herife malları
    Trade ederek asla kazanamazsınız dayucuğum, dipten alıp bekliycen el turco abi

Vaziyet budur.😂😂😂

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Vaziyet budur.������
    Akp liler için berbat bir gün
    Hem kayyum gelecek diye shorttan battilar hem aparat kilicdari getiremediler

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Akp liler için berbat bir gün
    Hem kayyum gelecek diye shorttan battilar hem aparat kilicdari getiremediler
    Pala var, onu da ezen başka bir pala var.. Bankaların bu hareketinin sonrası acıklı olabiliyor..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Pala var, onu da ezen başka bir pala var.. Bankaların bu hareketinin sonrası acıklı olabiliyor..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Abi, acizane farklı düşünüyorum sizden ama önemle belirtmeliyim ki yanılabilirim görüşlerimde. Temel analiz esastır: 1. İsrail-İran ateşkesi 2. TCMB'den faiz indirim beklentisi 3. Hazirandaki düşük enflasyon verisi 4. Bugün kurultay kararının nötr şekilde ötelenmesi ve piyasa gündeminden eylüle kadar kalkması.

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Abi, acizane farklı düşünüyorum sizden ama önemle belirtmeliyim ki yanılabilirim görüşlerimde. Temel analiz esastır: 1. İsrail-İran ateşkesi 2. TCMB'den faiz indirim beklentisi 3. Hazirandaki düşük enflasyon verisi 4. Bugün kurultay kararının nötr şekilde ötelenmesi ve piyasa gündeminden eylüle kadar kalkması.
    Bahsettiğim konu YATIRIM değil.. Trade..
    Piyasanın genel durumu hakkında -yükseliş,düşüş, ya da nötr- bir fikrim var ama vadeli işlem traderı olarak
    piyasanın yakın gelecekteki yönü hakkında bilgi sahibi olman gerekmez!
    Zaman periyodumuz dakikalar,saniyeler en fazla saatlik..
    günlük, haftalık periyotlar TRADERI ilgilendirmez..

Uzun zamandır akşam oldu mu pozisyonu yarına bırakmamak adına,
    zararına da olsa kapatıyorum..!! (YATIRIMCIYSAN farklı)

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bahsettiğim konu YATIRIM Uzun zamandır akşam oldu mu pozisyonu yarına bırakmamak adına, zararına da olsa kapatıyorum..!! (YATIRIMCIYSAN farklı)
    Ha, tamam abi. Günlük, dakikalık alsat bana çok uzak bir alan. Ben aylık, yıllıkçıyım. Duruma göre değişiyor benimki. Piyasaya küsüp gittiğim de oldu.

Ha, tamam abi. Günlük, dakikalık alsat bana çok uzak bir alan. Ben aylık, yıllıkçıyım. Duruma göre değişiyor benimki. Piyasaya küsüp gittiğim de oldu.
    anladım. HİSSECİSİN..
    YATIRIM ve TRADE kelimelerini yan yana kullanmak buraya has bir durum. Yani bu foruma..
    F_ koduyla işlem yaptın mı, dünyan değişir..

bildiğin .. şeyler analizler.. vs.

sana para kazandırmıyor da olabiliyor... garanı dipten yakaladım bedava garan dağıtıyorlar diyede bağırdık burada.. bildik ama kazandık mı .. belki 10 da birini aldık... diğer vadeye geçti orada fiyat yüksek diye vade sonu kapadım. bu vade de kaçtı.

borsa işleri böyle.. bildiğin şey bile kazandırmıyor bazen.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •