Sayfa 803/1005 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    petkim nasıl açılmış yaw öyle

Ekmek dayı'dan düşmez, bermuda ğibi, geleni sev iyiiii

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    üstad bugünün MC si belli mi ?
    @EMLAK, MC 1 mlyr üzeri olmuş, batan olacak gibi!

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @EMLAK, MC 1 mlyr üzeri olmuş, batan olacak gibi!
    dün belliydi zaten berkim.. millet üj gündür forumda kötü haberler paylaşıp duruyordu long olan çoktur ama short olanda bi o kadar çok olduğunu tahmin ettim. o nedenle butlak batan yoksa mutlak batan vardır diye yazmıştım

mahkemeden kk çıkacak diyen tonla trole oldu olan.

canım ülkem...

geçtiğimiz 7-8 ay kimin diploması gerçek kiminki sahteyle gündemi geçirdi..

1 senede butlak mutlaklan oyalanırız..

gün gelmiş bakmışsın abd bize demokrasiyi getirmeye gelmiş......

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

5. Ya Emlakım akıllı adamsın nasıl böyle yanlış şeyler düşünebiliyorsun bazen şaşıyorum. Herhalde sosyal medyadan çok etkileniyorsun. Dün KK çıksa bu + olurmuydu bu kadar olurmuydu hatta + bile olurmuydu ben senin gibi düşünmüyorum. Önce sıkı bir ameliyat geçirirdik yükselişi de her hasta göremezdi o zaman.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

sen beni tanımadan sallayıp duruyorsun zdx yada hafızan zayıf... bende 1 tane sosyal medya hesabı var o da yabancı. okumuyorum bile sosyal medyayı. burada bişeyler paylaşan olmasa sosyal medya ile .. inan aklıma bile gelmiyor.

bunu daha önce söylemiştim. sosyal medya açmıyorum. tv izlemiyorum.

benim için gündem 30-40 dklık youtub özeti..

bu ülkede haber izleyenin vaktine yazık

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    petkim nasıl açılmış yaw öyle

PETKİM'de sahip olunan hisselerinin tamamı SOCAR Terminal'a satıldı. Böylece şirketin finansal tablolarında yaklaşık 170 milyon dolar net borç iyileşmesinin bu işleme özel olarak sağlanması bekleniyor.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Burası da bir sosyal medya Emlakım ben rakibimi iyi tanırım. Ben sallayacağım adama böyle yazılar yazmam. Ama teşbihte hata oldu ise de sonuçta dediğimin arkasındayım sen o kısmına bak
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 803/1005 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •