Sayfa 532/563 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542 ... SonSon
Arama sonucu : 4501 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Sosyal medya bol alkol gibi, insanın içindekini ortaya çıkarıyor.

Takibata uğramazsanız atın da atın.., küfredin de küfredin....

Üzüldüğüm nokta:
    Mesleğimiz borsacılık, pek çok yabancıyı da takibime almışım...
    O şahısların yazdıklarına gelen itirazlarda küfür yok. Espri ile karşı görüş ve itiraz var. Demek ki adamlar alkolü de kontrollü alıyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    ALARK ın tahtasında en çok dikkatimi çeken Kademelerde 1000 Lot yada 2000 lot mal olması . Çok fakir bir tahta . Yada nasıl diyeyim cüzzamlı gibi bir hisse. Keçi boku gibi ne kokar ne bulaşır ne derseniz deyin . Bazı kademelerde 50 Lot olur mu ?
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

alark satan yok
    100.000 lot ağa satışa koymuş... yükselttirmem dıyor

onu alacak cesaret ve para ortalıkta yok...

alcar haberi mi
    başka bir haber mi
    neyi bekliyorsa......

ben de böyle okudum..

tahta falını okumak serbest...
    sizler ne okursunuz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    ALARK ın tahtasında en çok dikkatimi çeken Kademelerde 1000 Lot yada 2000 lot mal olması . Çok fakir bir tahta . Yada nasıl diyeyim cüzzamlı gibi bir hisse. Keçi boku gibi ne kokar ne bulaşır ne derseniz deyin . Bazı kademelerde 50 Lot olur mu ?
    yıllar önce sn irmikin elinde epey bin lot ALCAR vardı... bazen tahtacı elindeki lotun miktarı kadar bazı yerlere alış yazardı... sora o alışlarından bir daire parası kazandım mı demişti ne...

bir ara FMİZP işlemi yapıyorum... bir mentorum var buralarda ise selam olsun deliden deliye... tahtada 10- 15 lotluk işlemler var kademeler de öyle. bana yaz bakalım şu fiyata dedi. yazarsam çöker dedim. sen yaz alacaksa zaten alacaktır dedi . yazdım önce bir aşağı yöneliş ama sonra hooop alıverdi benim lotları...

tahtacı tahtayı sayar. kimin ne yazdığını bilir. eğer sn 101 in gösterdiği 100 000 lot benim olsaydı ve satışa yazsaydım mesela 87 ye o satış muhtemelen giderdi...

takaslarda bir şeyler olacak gibi... ilk halk alımı ziraatten takas desem de devam ediyor. yalnız ısrarcı değil gibi. ypksa gündüz aldığı malı akşam kendi verdiyse diye düşündüm bunu. ola ki bu mal başka Halk müşterisinden çıkmışsa yeni bir ağa pşyasaya çıkmaya başladı diyebiliriz. tahtacı kendisi değilse önce Tacirlerden alan yabancılar sonra bu Halkçılar işini zorlaştırcaklardır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    alark satan yok
    100.000 lot ağa satışa koymuş... yükselttirmem dıyor

onu alacak cesaret ve para ortalıkta yok...

alcar haberi mi
    başka bir haber mi
    neyi bekliyorsa......

ben de böyle okudum..

tahta falını okumak serbest...
    sizler ne okursunuz?
    ALCAR haberini 30 haziranda bekledim. gelmedi dolayısı ile yükselme belirtilerine evrilen bu haberler Avrupadaki enerji krizi ve dün belirttiğim 2 haberden ibaret olmalı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    Hakkını yemiyelim müptezel de okuyor ve anlayamadığı şeyleri bile kullanmaya çalışıyor... mesela yukarıda yazmışım boldlayalım
    "şimdi traşı kesekim... aldıüğı hisseleri yakmakla ben para ihtiyacı duymuyorum, işlerim yolunda demekte..
    benim hisselerim önemlidir... ama hissedarlarım daha önemlidir. onlar bir cahillik ettiler sattılar ama o kadar olmasa da sermaye oranları artsın bari demekteler. tabii ki bizim değil dalia, Leyla ve Vedatın. İzzet için ise ballı börek... bişr sabah uyanıyorsunuz şirketin % 17,68 değil 18,5 ortağısınız... hele de hisse başı 20 dolar hedefiniz var ise şirket sizin cebinize epey bir çek koymuş oluyor.."

demişim hemen ilan etmiş ama kendi keşfetmiş gibi ana sermayedara yarayacağını ifade buyurmuş...
    neyse beni bir tek müptezel okuyor o da anlamadan kullanmaya çalışıyor
    tek gerçek okuyucum müptezele destek...

https://www.youtube.com/watch?v=2YLTD_t2CII&t=16s

bak burada söylenenleri biraz araştırmaya bak... eminim bazı şeyleri öğrenebileceksin... ama Türkçen konusunda maalesef yapacak bir şey yok.

"liVeliBeli
    @AliVeliBeyi
    ·
    11h
    #ALARK Bazi calarkoya aşk derecesinde baglilar sermaye azaltma isini cok bir matah ve yatirimciya yaramayacak ama patronlara yarayacak diyerek komedi dolu bir anafor icinde yorum yapar ve dogru soyleyip çalarkoyu halaa övebiliyor ya...zekaaa..geri alimlari bile üçkagitti"
    galiba benim zekam bu mahlukun dilini çözmeye müsait değil. hel3e de anafor metafor falan gibi entellektüel ifadeleri yok mu ...

benim gibi başarısız bir çiftçinin hissesi % 17,6 dan % 18,5 e çıkacak değil ya... benimki ancak yüzbinde bilmem kaçlardan artacaktır ( % 5 oranında). ama azdan az çoktan çok gelir demek ki... şimdi bak senin yapacağın yazdığım mesajları önce okumak... arkasından bir kaç saat sonra tekrar dönüp okumak, nihayet ert esi gün cevap vermek için bir daha okumak ve anlayabildiğini bir başkasına sormak ( yoksa kendini allamei cihan zannettiğin için anlamadığını bile bilemeyecek derecede megolamanlık yapmaktasın). sonra cevabi mesajını yazacaksın... hemen yayınlamayacaksın. bir kaç saat sonra kontrol edeceksin acaba anlaşılır mı? bir şey ifade ediyor mu, bilinçaltın dışında bazı şeyler karalayabilmiş misin... kani oldun mu ? o zaman gene bir arkadaşına soracaksın. tamam derse yayınlayacaksın...

bak böyle yaparsan hem yazdıkların anlaşılır hem de okuduğunu hazmedebilirsin. gerçi ayda bir mesaj falan yazabilirsin ama nasıl olsa bilinçaltını kusmak yerine anlaşılır bir şey yazmış olacağın için gene de karlısın.... şimdi başlasan üç beş yıla Türkçeyi bile anlamaya başlarsın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Pentagon Pizza Report Oldukça hareketli hafta sonuna kadar planlar yapılıyor !..

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 532/563 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •