Sayfa 27/852 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 209 - 216 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. herkeste beklenti yukarı olduğuna göre gidişat aşağı olacak

2.  Alıntı Originally Posted by Dobracı Yazıyı Oku
    Aracı kurum raporlarına bakıyorum tüm raporlar komedi......

Tesco dünya devi bunca büyük varlığı 190 milyona satacak kadar da salakmı......

Adama sadece çiğli AVM sinin çıplak arsasını 190 milyona vermezler...

Oysa yayınlanan raporlar ne diyor 190 milyona alındı diyor.... Sanki iş bitti......

Yemezler hayvan terli.........
    Tamamen haklısınız, bu açıklanan hali ile sonuçlanırsa İngilterede Tesco yatırımcıları örtülü transfer suçu ile şirket yönetimine dava açar. Böyle bir şeye izin verilmez. Eninde sonunda şirketin satışı bu değerden gerçekleşmemesi gerekir, bakkal dükkanı devredilmiyor....

3. 184 den aldim 214 lerden satarim yerine koydum hikaye ancak bu aksam.karanlik odada alinip tepkiye oynana bilir

4. tekrar ediyorum beklentiyi hep yukarı gibi gösterip mal veriyorlar spek burda aramızda geziyor arkadaşlar

5. bu tür kağıtlarda dümenci patron düzenbazından başkası olamaz ,bence ortada spek yok ya da varsa bu tuncay amca ve saz ekibinden başkası olamaz...dışarıda olan kağıt sayısı bir avuç kadar ,milyon lotların havada uçuştuğu seanslarda bile el değiştiren hisse sayısı 300 , 400 bin kadardır , bana garip gelen bir gün tavan yaptırıp ertesinde neden taban yaptırırsın ve bunu sıksık yapıyor (tavan yaptırmasada ama bir gün aşırı yükseltip ertesinde aşırı düşürüyor ,grafige bakinca bunun kerelerce yapıldığı görülür),neye değiyor bu kadar atraksiyon , yani "mal silkeleme" desen mal yokki dışarda ,parada kazanamazsın böyle olunca...hissenin dedeğerlenmesini istiyorsan bunlara gerek yokki ağır ağır yürür...benim aklıma yatan, borsada bu türden şirketlerin düzenbaz patronun yancısı, saz ekibi ölü soyucu düzeyinde bir aç gözlülüğe sahip olduğu için üç beş kuruş içinde olsa bu hareketleri yapmaları bu kağıttada yapılan bu...tabii borsa için bunlar için üç - beş kuruş küçük yatırımcının canını yakacak miktarlardır.Büyük başları dolandıramazlar zaten...

" fıtrat "
    " mukadderat "
    " nasipse olur inşallah "
    " tamamen duygusal "

6. beyler selam,

bir şey sorucam. Kipa, Migros'a satışı sonrası borsada işlem görmeye devam mı edecek? Yani Migros çatısı altında birleşmesi söz konusu değil mi?

7. hareket başladı sanırım

8. 86 yı bi geçse devamı hızlı gelmezmi acaba

Sayfa 27/852 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •