Sayfa 572/589 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582 ... SonSon
Arama sonucu : 4709 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,215
    yine patron mu sahnede global satışı 525 oldu
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,215
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Macro fakro görmeden atayım şunu.Yoksa yine hiç ederler murdar ederler kağıdı
    ikindi sonrası bir daha bakalım!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,215
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Alan kim orasına bakın.

Esende de 20 TL de patron sattı Fon aldı Şimdi aynını gene yaptılar Naten de gene fon aldı.

Esen de ben tepeyi bekliyemedim 55 TL lerde döküldüm başka hisseye daldım oda az hareketli.

Azda Egeen aldım ve amigdalamı kapadım bekliyeceğim.

Maliyet olayı açısından bakarsak bende sıkıntı yok.YTD.
    hiçbir şeyden korkmamazı amigdalada sıkınıtı olduğuna işaret edebilirGerçi mayıs 2024te görevini yapmış sizi erken uyarmış amigdala o yüzden böyle rahatsınız biz o gün çalıştıramadık ne amigi ne dalayı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,215
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Macro fakro görmeden atayım şunu.Yoksa yine hiç ederler murdar ederler kağıdı
    emeğine sağlık sevgili Anıl
    güzel görmüş pepenin şeyini grafikte
    https://x.com/Anil_Gher/status/1940717828375740741

5.  Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    BELKİDE EDERİ BUDUR.nerden biliyorsunuz.18 den de azar azar satmıstır.bir de olaya tersten bakın.baronu 18 den satmayıp 7 den satıyorsa sirket için acaba kotu giden nedir?sorgulamak lazım.
    hiç umulmadık sirketler konkardato ilan ediyor...dediğim gibi bu sirketin ederi mevcut fiyatının yarısı bile değil.200 M dolara yenisini kurarsın....yuksek bedelsiz nedeniyle fiktif fiyat algısı olusmıus ve fiyat yukselmiştir...bende 100 lot var ortalama 12K den....kıdem tazminatımızın yarısını yedi....battı balık yan gider.uyandık ama gec oldu...ytd
    Ahhaaa bunu ben anlatamadım yıllarca kimseye,hatta mürekkep yalamış insanlara bile anlatamadım.
    Ama zaman anlatmasını iyi bildi,zaten tecrübe denilen şeyde böyle zamanla kazanılır,biraz pahalıya mal olur ama tecrübe kazanılır.
    Size itibar puanı vereyim zira başka kimse vermez,çünkü bu yorum inanmışların işine gelmez.

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    hiçbir şeyden korkmamazı amigdalada sıkınıtı olduğuna işaret edebilirGerçi mayıs 2024te görevini yapmış sizi erken uyarmış amigdala o yüzden böyle rahatsınız biz o gün çalıştıramadık ne amigi ne dalayı
    Amiği bilmemde hocam,dalağı kaybettin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,215
    #@parateorisi
    Borsa %11 yükseldi ama portföy %5 bile yükselmedi.

#Borsa %8 düştüğünde portföy %20 düşüyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    #@parateorisi
    Borsa %11 yükseldi ama portföy %5 bile yükselmedi.

#Borsa %8 düştüğünde portföy %20 düşüyor.
    Sayın filozof senin hesapla benimki aynı galiba benimkide hiç yukselmedi😉

Sayfa 572/589 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •