Sayfa 850/1005 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Enflasyonun olmaması ya da düşük olması ekonomide başka nelere yarayışlıdır bilemiyorum. Borsadaki hissen ikiye katlasa enflasyon üçe katlasa zararda olmuş olursun. Hâliyle para borsadan çıkar, dışarıya yönelir. Enflasyon yoksa para kazançlı bir yer arar... Lan!?.
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    İndirsin indirsin. Dolara gitsin hepsi.
    Abi "yeni normaller" değişti gibime geliyor. Düne kadar dolar düşer, borsa çıkardı; şimdi ikisi de yükseldi. Diyelim ki faiz düştü ve para dolara gitmedi, nereye gider?

YOLA GİTMEK

"Yola gitmek" diye bir deyimimiz vardır, ne güzeldir. Yol boyunca bulunur sevgiler, dostluklar, kucaklaşmalar... Yaşam yol, yaşamak yürümek değil midir?
    Son düzenleme : TEK; 05-07-2025 saat: 01:06.

2. dayı obo dion tobo dion bi bakdın kapıda haciz memurları emenike. dona kadar alırlar

ben senelerdir düşündüm

memedabi haklı idi
    VOB YAPMIYOR OLMAK LAZIM GELİR

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    VOB YAPMIYOR OLMAK LAZIM GELİR
    Bence de abi. "İhtiyaç olan parayla" da borsaya yatırım yapılmamalı.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şahsi fikrim faiz indirimleri çok büyük ve hızlı olmalı piyasanın dayanacak gücü kalmadı. Gecikme olursa İngiliz Şimşeği harcar damat ve akit grubu. Piyasa da yaprak kimildamiyor para sıkıntısı var.
    https://www.bloomberght.com/turkiyen...3738112?page=5

Hep sakıncalı düşünceler. O piyasa ancak 6 ay 1 yıl sonra hisseder. Bu aralar normale devam daha fazlasına değil. Tavsiyem ben hiç okumam akit okumamak lazım. Hele ekonomi.

24 temmuzda 500 Bp indirim beklentim var yazmıştım 350 bp ye piyasa fit olur şimdilik bence gayet yeterli. Ertesi günde çok ilginç.25 temmuz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

havfa sonu eccük biraz çimenden çayırdan ottan uzaklaşın eyyy sürüler..

https://www.youtube.com/watch?v=_WXpOd0mLDM

6. Adana ve Adıyaman belediye başkanlarını da almışlar Pts karın ağrısı olur mu bilemem.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adana ve Adıyaman belediye başkanlarını da almışlar Pts karın ağrısı olur mu bilemem.
    Sokakta Chp li bırakmıyacak galiba.

algı yaratmaya çalışıyorlar yolsuzluklarla anılsınlar ekonomi konuşulmasın diye lakin bende ters algı var yahu ne büyük yolsuzluklar varki bu kadar yırtınıyorlar gibi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Darbe nedir nasıl yapılır
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 850/1005 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz