Sayfa 396/413 İlkİlk ... 296346386394395396397398406 ... SonSon
Arama sonucu : 3304 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Aklıma gelen bir projeyi dinlenirken kafamda şekillendirdim ve yapay zeka destekli de hayata geçirdim...

DJI için döngüleri ve döngülerin terse dönüşlerini gösteren bir grafik oluşturdum...

Bu grafiğe göre 2026 içinde maksimum seviye görülüp, düzeltme yaşanması gerekiyor...

2025 yılında dip olmuşuz. Bu da grafikte görülebiliyor. 2026 bu nedenle önem arz ediyor. Artık geri dönecek durumu kalmadı. Bu nedenle yükseliş kaçınılmaz olacaktır... :ok

2030 yine önemli tarihlerden ama sanki 2030 'a kalmadan ciddi bir düşüş dalgası bizi bekliyor olacak gibi duruyor...

İnşaAllah o zamana çıkarsak grafiği günceller, duruma o zaman daha yakından bakarız...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. T/A hocam şu borsayı bir türlü çözüp parayı bulamadık gitti tam çözdüm derken gökkuşağı gibi kaçıyo ne varsa bu 2025. 2026 da var ya zengin olacağız ya sıfırı çekeceğiz zengin olmak için burada iş size düşüyor bu bir yıl içinde bize en çok getirisi olacak hisseleri çalışıp çözüp sunarsanız belki zengin olamayız ama en azından yıllardır bizi hapseden sistemden zararımızı çıkarırız şunuda söyleyeyim hocam dün vkbnk sattım Allah'ım bereket versin kendi çapımda iy kar ettim bugünde pkart aldım iyimi ettim kötümü size bir sorayım dedim tşk

Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    T/A hocam şu borsayı bir türlü çözüp parayı bulamadık gitti tam çözdüm derken gökkuşağı gibi kaçıyo ne varsa bu 2025. 2026 da var ya zengin olacağız ya sıfırı çekeceğiz zengin olmak için burada iş size düşüyor bu bir yıl içinde bize en çok getirisi olacak hisseleri çalışıp çözüp sunarsanız belki zengin olamayız ama en azından yıllardır bizi hapseden sistemden zararımızı çıkarırız şunuda söyleyeyim hocam dün vkbnk sattım Allah'ım bereket versin kendi çapımda iy kar ettim bugünde pkart aldım iyimi ettim kötümü size bir sorayım dedim tşk
    Borsanın çözümü aslında basit:

- Borsa tamamen psikolojik dayanıklılığa bağlıdır...

Eğer psikoloji borsaya uygun değilse, en iyisi hiç bulaşmamaktır. Çünkü karşıdaki sistem tamamen bunun üzerine kuruludur...

Hiç kimse; ben yönü tam olarak yakalarım, zamanında alr/satarım, hatta gidecek hisseleri tam isâbet yakarım diyemez. Bunu diyebilmek için sistemin içerisinde olmanız gerekir. Yoksa unutulmaması gereken:

- Sistem her zaman sizin üzerinize oynar...

Buna göre düşünüp, buna göre hareket etmek gerekir...

Olay çok detaylı ve anlat anlat bitmez. Geçmişte de çok yazdım. Yine de yazarım ama çok fazla yazacak durumum yok. O nedenle özet yaptım...

O sizin çevrenizde gördüğünüz; şöyle vole vurdum, böyle zengin oldum diyenlerin neredeyse hepsi; ya sistemin içinde (tahtacı, manipülatör, yandaş tipli kişiliklerdir) ya da sallıyorlardır. Onlar bile yeteri kadar kazanmamışlardır, inanın.

Gerçek kazananlar:

- Bu işle yıllarını verip, tecrübesini imbikten geçirenlerdir...

Onların sayısı da çok azdır...

PKART konusuna gelince;

- Zor tahtadır. Tahtada sıkıntı büyük. Tahtacısı beceriksiz. Bir türlü tahtayı ele geçiremedi. Tahtayı sahiplenemedi...!!!

"Keşke bulaşmasaydınız!" diyeceğim ama bir bakmışsınız gelecek hafta aniden yüksele de bilir. Ne yaptığını ve yapacağını kestirmek çok zor...

Bu tahtaya bulaşanlar iflah olmuyor. İnşaAllah hakkınızda hayırlı olur. Benim elimdekiler tamamen bedava oldukları için benim açımdan sorun yok. Bir kenarda öylece duruyorlar, dursunlar. Zamanını gelince son sözümü söyleyeceğim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4. Hocam sabır diyorsan sabır bizim işimiz şimdi bişey diyecem ya güler yada dalga geçersin konya 3.300 aldım 12.000 gördü satmadım şimdi 5000 lerde geziniyor ana hisselerimden bir gıram satmadım 2026 bu aylara yakın hepsini satıp uzaklaşacam tabiki o güne kadar allahımdan bi keder gelmezse veya çok olumsuz birşey olmassa hocam elimde bi miktar para var al sat yapıyorum vkbnk aldım güzel karlı sattım ve pkart girdim onada geçenki artışlarda yerinde sayan bir hisse olduğu için bide hani silah bırakma işi var bunlara karşılık önümüzdeki hafta ilk tepkiye satarım diye aldım ama iyi parti başkanının dediği gibi patron çıldırdı önüne geleni içeri tıkmaya başladı gerçi pkart piyasa eksideyken artıda yapabiliyor pazartesi ola hayrola diyelim hocam

5. Kayyum davasının ertelenmesi piyasaya biraz soluk aldırdı ama artan siyaset tansiyonu ne getirir götürür bekleyip göreceğiz.
    Davanın 2 ay ertelenmesi ekonomi yönetimine zaman kazandırdı, bu sürede döviz rezervlerini arttırabilmenin yollarına bakacaklardır.
    Arttırabilirlerse ne olur, ne için kullanılır onu da bekleyip göreceğiz.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Süresi belli hocam 1 -1.5 yıl daha öderiz.
    Devletlerin borç yükü aşırı yükselmiş çevrilemez hale gelmiş, bu yükü azaltmak ve en azından çevrilebilir duruma getirmek için 1 -1.5 yıl süre zarfında vatandaşlardan tahsil edilme yoluna gidecektir tüm dünya devletleri.

7. Bu süre zarfında kimse bir şeyler kazanacağım zannetmesin, sermayeyi korumak en önemli unsur olacaktır.
    Herhangi bir enstrümanda yapılan yatırımda kazancı anında cebe koymak gerekir bu dönemde.
    Sistem bu şekle evrildi.

8. Dandanakan hocam çok çok haklısın kar cebe abi gerisi şuan için yalan bir örnek vereyim bundan takriben bir ay evvel 29 dan bakab aldım ve tam ertesi gün harekete başladı tam üç tavan çekti üçüncü tavandan sattım ertesi gün az bişey daha çıktı bir verdiler kağıt aldığım fiyatın epey aşağısınıda gördü böyle bir borsa varmı hocam yazık yazık memleketin çivisini çıkardılar

Sayfa 396/413 İlkİlk ... 296346386394395396397398406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •