Sayfa 769/842 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819 ... SonSon
Arama sonucu : 6731 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Timur Soykan gözaltına alınmış.

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Timur Soykan gözaltına alınmış.
    30 bin eşkiyayı infaz yasasıyla saldılar yerlerine adam lazım..

3. Son düzenleme : shorts; 05-07-2025 saat: 22:02.

4. Engelli halimle yöneticilik yapıyorum gördüklerim. Piyasada inşaat tadilat vs bir çok yer kayıtdışı çalışıyor parayı elden istiyor. Çok çok yüklü olanlar da hısım akraba eş dostun üstünden çeviriyor banka eft yolunu. Buna rağmen hâlâ çözebilmiş değil Şimşek. Kayıtdışı kazançta çoğunlukla altına gidiyor. Kabak gibi ortada gözüken evler Arabaları görecek maliye kadrosu yok. Eş dost ne kadar kazma varsa doldurmuş çözemiyorlar. Yapacağın bir program ile nüfus kayıtları banka gayrimenkul araç kredi kartı harcamaları hepsi gözükür. Bunlar da bu kapasite yok. %30-40 kayıtdışı olan bir ülkede onlarca yıl geriden başlatıp nereden buldun demeden de ülke düzelmez. Ha seçimden sonra da akp liler o çalıp çırptıkları parayı sistem de gözükecek şekilde tutuyorsa geri zekalıdır.

5. Tarımda calisacak eleman bulamazsaniz ve işçilik ücretleri çok artarsa ne olur?

https://www.tiktok.com/t/ZP8hFj94a/

6. Hala nasıl düzelir diye kafa yoranlar.

İzleyin..

https://www.youtube.com/watch?v=oqQP...l=SerdarAkinan

7. Azerbaycan'a NATO Üssü kurmayı önermişiz.

Anladinizmi neden Rusya Akkuyu terminalindeki payını satışa çıkardı

Türkiye'den tamamen çıkıp bize karsi gardini alacak. Azerbeycanida NATO ya sokmak icin heralde Amerika bize baskı yaptı tahmin ediyorum

8. Ülke yanlış eğitim politikaları yüzünden 25 yıl geride. Ülkenin ihtiyacına dönük kalifiye eleman yetiştirme yerine gereksiz üniversite mezunları var. 209 üniversite de ikinci öğretimi vs eğitim fakültesi fen edebiyat fakültesi bir sürü ihtiyaç fazlası bölüm var öyle ki hukuk fakültesi mezunu asgari ücret ile işi zor bulur. Büro açsa masrafını çıkarmaz. Halbuki sanayi de inşaat sektöründe kalifiye eleman eksikliği çok fazla. Şuan Konya da amele yevmiyesi 3 bin, ustayı hayal edin. Çoğu usta artık 5 bine el sürmüyor. Sezonundan doktor randevusundan fazla randevu veriyorlar.

Sayfa 769/842 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •