Sayfa 382/387 İlkİlk ... 282332372380381382383384 ... SonSon
Arama sonucu : 3096 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Sn Bawer,

Sirket geri alimiyla bir yere kadar gidebiliyor.Asil piyasanin görmesi farketmesi lazim bence..

Bu haberler ve bilancolarina yansimalariyla hak ettigi degeri gorecektir insallah.Sabirla beklemeye devam..

Kisisel gorusumdur.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..

Haklısınız da düşüşlerde en azından biraz destek atılsa yatırımcı da çekinmez gelir tahtaya, dün %2.2 eksi kapattı sebepsizce, bugün bu kadar güzel haberlere rağmen %2 prim ancak, sıfır elde var sıfır, ya da biz de 87'den verip buradan alacaktık, kumarcı olun diyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Sizde haklisiniz.Bu kadar olumlu haber akisina sifir tepki ama icimde bir umut var hala.Lotu az oldugu icin almaya basladilar mi sert yukari yapabilir hayirlisi artik bekleyip gorecegiz ne olacagini..

Kisisel gorusumdur.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..

3.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Sizde haklisiniz.Bu kadar olumlu haber akisina sifir tepki ama icimde bir umut var hala.Lotu az oldugu icin almaya basladilar mi sert yukari yapabilir hayirlisi artik bekleyip gorecegiz ne olacagini..

Benim de demek istediğim bu hocam, şirket iyi kap atıyor hisse tepki vermiyor, endeks uçuyor yine tık yok, o zaman piyasayı ikna edemiyorsanız alım silahını kullanacaksınız, Logo öyle yaptı şimdi nerelerde.

4. Sn Bawer sirketle gorustum.
    Geri alimi sordum?
    70 lerden de 80 ler den de geri alim yaptik yatirimcilardan gelen talepler uzerine programi baslattik ama nakit akisimizi bozacak sekilde her dususte alim yapamayiz diye yanitladi.

Ataexpress alimini sordum.Ne zaman yansiyacak diye?
    Yuksek ihtimal 2.ceyrek dedi.

Guney Afrikadaki yeni islerin ciroya katkisini vs sordum?
    Ilk defa disardan bir grubun isini aldik bu sektorde dedi birsey soylemedi.Ben de tabgd retsaurant sayisi kabaca 1125 civari burda 400 kusur zincir is var kabaca %30 diye dusunebilir miyiz dedim evet kabaca oyle dusunebilirsiniz dedi.

5.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Sn Bawer sirketle gorustum.
    Geri alimi sordum?
    70 lerden de 80 ler den de geri alim yaptik yatirimcilardan gelen talepler uzerine programi baslattik ama nakit akisimizi bozacak sekilde her dususte alim yapamayiz diye yanitladi.

Ilk defa disardan bir grubun isini aldik bu sektorde dedi birsey soylemedi.Ben de tabgd retsaurant sayisi kabaca 1125 civari burda 400 kusur zincir is var kabaca %30 diye dusunebilir miyiz dedim evet kabaca oyle dusunebilirsiniz dedi.

Emeğinize sağlık, şirketin mali yapısı, faaliyetleri ve beklentileri bu kadar iyi olmasa ben hiç beklemez çıkardım ama bu hisse ederine gidecek ileriki zamanlarda, belki de sektörün iyiler arasında olacaktır, tekno ve yazılımda kriterlerime çok uygun, varsın süründürsün.

Kendileri almasa da bir fonla anlaşsa hisseyi 100 üstüne atar hemen ama yok gayret maalesef.
    Son düzenleme : bawer; 04-07-2025 saat: 17:54.

6.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Sn Bawer sirketle gorustum.
    Geri alimi sordum?

Teşekkürler. 1Ç25 itibarıyla restoran sayısı 1854.

7. Bugün de %3.5 eksi, batık şirket sanki, 70'li fiyatlara da geldi ama hala şirketten tek lot alım yok, hani 70'lerden alım yapıyordunuz.
    Diğer hisseler onca yükselişe rağmen bu kadar düşmedi, yarısı kadar bile, yatırımcıyı bilinçli olarak bir zarara sokma var sanki.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bugün de %3.5 eksi, batık şirket sanki, 70'li fiyatlara da geldi ama hala şirketten tek lot alım yok, hani 70'lerden alım yapıyordunuz.
    Diğer hisseler onca yükselişe rağmen bu kadar düşmedi, yarısı kadar bile, yatırımcıyı bilinçli olarak bir zarara sokma var sanki.
    sayın Bawer artık eskisi kadar inatlaşmıyorum hisselerde atatp bal yapmayan arı gibi belki bir gun gider ama bekelmeye benim için degmicegi için çoktan satıp çıktım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 382/387 İlkİlk ... 282332372380381382383384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •