Sayfa 204/237 İlkİlk ... 104154194202203204205206214 ... SonSon
Arama sonucu : 1895 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Xu030 endeks

TOPIGIMDE....chp li dostlarim beni linc ettiler....topigimi kapattim....

KILICDAROGLU nu savunuyorum sandilar.....

halbuki ben.....halbuki ben....lem birakin bu KILCDAOGLUNU linc etmeyi....GELMEKTE OLAN CISIME BAKIN.....bu cisim....CHP yi duman edecek diyordum....

CISIM GELDI CARPTI....CHP yonetimi ve trolleri ....vayyy anasini sayin seyirciler deyip...DURUMU NIHAYET ANLADILAR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. 3.temmuz enflayon datasıyla başlayan düzeltme havası bugün sona ermiş görünüyor, açık yeşil direncini kırınca 100 puan kadar ilerledi ve gevşeme yapmadı.. endeks biraz manidar bi yerden kapattı ama yine de güzel kapanış oldu, ekgyo all-times-high kapanış yaptı.. vatana millete hayırlı olsun

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    FULL mal alacagim demistin....ben moral verdim....FULL GIR ISTEDIM.....
    ..
    eywallah üstad, eksik olma.. ben zati full maldayım temmuz son haftaya kadar bozmam, güniçi bazen satıp alttan almaya çalışıyom- genelde başarılı olamıyom.. trade işini endeks vadelide daha iyi yapıyorum

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    TOPIGIMDE....chp li dostlarim beni linc ettiler....topigimi kapattim....

KILICDAROGLU nu savunuyorum sandilar.....

halbuki ben.....halbuki ben....lem birakin bu KILCDAOGLUNU linc etmeyi....GELMEKTE OLAN CISIME BAKIN.....bu cisim....CHP yi duman edecek diyordum....

CISIM GELDI CARPTI....CHP yonetimi ve trolleri ....vayyy anasini sayin seyirciler deyip...DURUMU NIHAYET ANLADILAR.
    CHP yonetimi....CISIM i tanimliyamadi....6 ay oldu....ben tanimladim....onlar tanimliyamadi....

CISIM suydu.....

devlet bahceli.....sayin ocalan....ev hapisi...cozum filan....dedi.....

kuzu....obur koyde....CHP yandi dedi.....

yakiorlarrr.....alev alev....yandiktan sonra bizi yaktilar diye inliyorlar.....

halbuki.....yakacaklar diye....6 ay once inlemeye baslamali idiler....

STRATEJI YOK....

TAKTIK YOK.....

SAHTE RICAT YOK....

HUCUM EMRI YOK....

lak lak lak lak......baska bisey yok.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

CISIMI kim firlatti....

AMRIKI firlatti....bahceli cisimi hevada kapti...

iste bu CISIM.....

yeni cumhurbaskani kim olacak....turkiyede rejim....yari baskanlik mi....parlementar demokrasi mi olacak....

yeni ANAYASADA....kurumlarin tumu nasil yapilandirilacak...

misal...DIYANET ISLERI KALKACAK MI.....yoksa yapisi degistirilip....alevileri...digerlerinide icine mi alinacak.....

ULKEMDE BIR BUYUK DONUSUM BASLADI....chp yoneticileri haric....herkes farkinda bunun...

onlar hala....IMAMINOGLU ne olacak diyor....bisey olmuyacak....imaminoglu olarak yasiyacak....

DEGISMIYEN TEK SEY......DEGISIMDIR.

PEKI BORSA NEDIR.....

BORSA.....yukaridaki yazdiklarimdir.....bunlarin olacagini 6 ay once gorup....BUNA GORE POZIZYONLARA GIREN INSANLARA.....SPEKULATOR denir....BORSAYI BUNLAR SEKILLENDIRIR....yani ben.

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    abd texas'ta sel felaketi olmuş en az 109 ölü var, bi o kadar da kayıp var.. bakıyorum abd muhalefetinde bu felaketi siyasi ranta çevirmeye çalışan kimseye rastlamadım.. türkiye'de olsa sosyal medya yıkılırdı, küfür hakaret beddua lanet gırla giderdi- deprem yangın vs her tür doğa felaketinden nasıl siyasi rant devşireceğini gelsin cehape'den öğrensin abd muhalefeti.. şehit cenazesi bile istisna değil.. hatırlarlayalım, boluda otel yangını olduğunun sabahında bölgedeki tek itfaiye teşkilatının sahibi bolu belediye başkanı çıkıp demedi ki 'işte yangına şöyle müdahale ettik, böyle seferber olduk! falan demedi, çıktı dedi ki 'orası belediye bölgesi değil, bizimle alakası yok, bizi ilgilendirmiyor'
    Senin olayları anlamanda bir sorun var. Akıl tutulması da olabilir. Neresini düzeltsek bilmiyorum. Not cehapeli değilim hatta anti patim bile vardır. Ama yiğidi öldür hakkını yeme.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    CISIMI kim firlatti....

AMRIKI firlatti....bahceli cisimi hevada kapti...

iste bu CISIM.....

yeni cumhurbaskani kim olacak....turkiyede rejim....yari baskanlik mi....parlementar demokrasi mi olacak....

yeni ANAYASADA....kurumlarin tumu nasil yapilandirilacak...

misal...DIYANET ISLERI KALKACAK MI.....yoksa yapisi degistirilip....alevileri...digerlerinide icine mi alinacak.....

ULKEMDE BIR BUYUK DONUSUM BASLADI....chp yoneticileri haric....herkes farkinda bunun...

onlar hala....IMAMINOGLU ne olacak diyor....bisey olmuyacak....imaminoglu olarak yasiyacak....

DEGISMIYEN TEK SEY......DEGISIMDIR.
    AMRIKI....bundan 24 yil oncede bir CISIM firlatmisti.....bahceli o cisimi kapip....ERKEN SECIM deyip....basbakan yardimcisi oldugu ECEVIT HUKUMETINI yikmisti......

iktidar....artik muhtar dahi olamaz denilen....TAYYIP ERDOGAN a verilmisti.....

simdi....KIME VERILECEK....

bunu tabii ki....turkiyenin onumuzdeki 25 yilda GEOPOLITIGINI tayin edecek olan AMRIKI verecek....VERDI....BENIM 3 TAHMINIM VAR....

yaz derseniz yazarim.

bunlar....suanda gundemde olanlar degil.

Sayfa 204/237 İlkİlk ... 104154194202203204205206214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •