Sayfa 937/1005 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ıslak odunla girişti

hırsını bakalım nerelerde alacak
    ınsıder kanal bant içinde makinalarla trade ediyor başka birşey yok.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Çöküş dönemi.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

bugünlük aksiyon yeter bana alacağımızı aldık..

kalanlara bol kazançlar.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ülkenin ekonomisinin buraya gelmesinde parmağı olanlarda ben hakkımı helal etmiyorum
    Abi sen etsende etmesende ülkenin ekonomisini bozanlar diğer tarafta cayır cayır yanar, tüyü bitmemiş yetim hakkı ödenmez
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by emlak Yazıyı Oku
    artık hiç bi sürpiz bizi kesmiyor berkim

Her sürpüz sonrası zam geldi biliyon...

Haa cidden süpriz ve büyük şok ne olurdu diye şeettim kafamdan

1- öcalan yarın meclise gelir konuşma ve önemli düşüncelerini beyan eder birifing falan vereiblü..

Eeehhh iştee ecccük süpriz oldu diyebilriz..

2- selaattin demirtaş hapisten çıkabilü yarın.. Sonuçta hdp biz silahı bıraktık.. Hadi bakalım sıra sizde diyecektir. !

3- selaatin hapisten çıkar çıkmaz seni başkan yabdırmayacaaaaazzz derse..

Eeh iştee.. Süprizde 1 gısım daha level atların..

4- reyiz istifa edebilü...

Aha valla şok olurun.

...

Gazmış.. Petrol gabarmış...bormuş.. F35 miş... Katsa mış...

Tırı vırı.

Bence...

@EMLAK, Reisin istifa etmesi en uzak ihtimal bence! Koltuğa Yapışmış, Demokrasi ne ki Gavur İcadı

6. Rus hükümeti benzin ihracatını tamamen yasaklamayı değerlendiriyor

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, benzin ihracatını tamamen yasaklamayı değerlendirdiklerini söyledi.

Novak, Rusya'nın Almetyevsk şehrinde gazetecilere yaptığı açıklamada, akaryakıt sektörlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Rusya'nın akaryakıt sektöründeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini anlatan Novak, "Artan talep döneminde üreticilere de ihracat yasağı getirdik. Bu nedenle uygun görürsek ve durum gerektirirse bir ihracat yasağı uygulayacağız." dedi.

Novak, 9 Temmuz'da, ülkede artan akaryakıt fiyatları nedeniyle sektör temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirmişti.

Rus hükümeti, 20 Şubat'ta aldığı kararla benzin ihracatına yönelik kısıtlamaları 31 Ağustos'a kadar uzatmıştı. Rusya'da petrol rafinerileri insansız hava araçlarının (İHA) saldırılarına hedef olması ve özellikle tarım sektöründe artan talep nedeniyle benzin fiyatlarında dönemsel artışlar yaşanıyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Büyükçekmece 10. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ve Ekrem İmamoğlu hakkında Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemiyle ilgili açılan davanın duruşması 24 Ekim'e ertelendi
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Teyakkuz
    @teyakkuzhaber
    ·
    27 Şub
    Muharrem İnce:

İki yıl sonra bu mecliste diyeceksiniz ki 'Apo bizi kandırdı, Bahçeli bizi kandırdı.'

(ARŞİV)
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 937/1005 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •