Sayfa 33/34 İlkİlk ... 2331323334 SonSon
Arama sonucu : 267 madde; 257 - 264 arası.

Konu: IHGZT - İhlas Gazetecilik

Uzun zamandır mesaj gönderilmemiş, hayırlara vesile olur inşallah...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Trend varlığı ve EMA kesişimlerinin sağlanamaması negatif görünmekte olsa da Ostim Özel Göstergesi'nin varlığı ve yukarı yönde artmakta olan puan pozitif düşünmemize sebep olabilir...

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Puanlama tamam, Ostim Özel Gösterge tamam, EMA kesişimleri de tamam, sadece Trend Varlığına ihtiyaç duyuyor...

IHGZT;

Sıkışmaya girdikten sonra takip ettiğim maksimum 80 puanı gördü.

Bugün itibarı ile Trend Varlığı (3) AL'a ve EMA Kesişimi (4) TUT'a çevrildi.

Prime esas olarak artan bant genişlikleri toplam puanı 45'e (aşağıya) çekti.

Ayrıca artan bant genişlikleri Ostim Özel Göstergesinin Sinyalini de durdurdu.

Sıkışma içinde tespit ettiğim senet bugün ile birlikte sıkışmadan kurtuldu.

Yoluna devam eder edemez birşey söylemek zor elinde olanlara bol şans dilerim...

Sayfa 33/34 İlkİlk ... 2331323334 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •