Sayfa 209/232 İlkİlk ... 109159199207208209210211219 ... SonSon
Arama sonucu : 1853 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Xu030 endeks

bugun ki islemler incelendiginde....gorunen su....pazartesi transit 10 700....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    CISIMI kim firlatti....

AMRIKI firlatti....bahceli cisimi hevada kapti...

iste bu CISIM.....

yeni cumhurbaskani kim olacak....turkiyede rejim....yari baskanlik mi....parlementar demokrasi mi olacak....

yeni ANAYASADA....kurumlarin tumu nasil yapilandirilacak...

misal...DIYANET ISLERI KALKACAK MI.....yoksa yapisi degistirilip....alevileri...digerlerinide icine mi alinacak.....

ULKEMDE BIR BUYUK DONUSUM BASLADI....chp yoneticileri haric....herkes farkinda bunun...

onlar hala....IMAMINOGLU ne olacak diyor....bisey olmuyacak....imaminoglu olarak yasiyacak....

DEGISMIYEN TEK SEY......DEGISIMDIR.
    buyuk turk milliyetcisi....DEVLET BAHCELI....cisim i 9 ay 10 gun once kapmisti....

bugun dogurdu.....ARAPLAR....KURTLER....TURKLER.....

amriki elcisi dedi aylar once...OSMANLIDA ki millet sistemine donun....BEHCELI dakikasinda adapte oldu....arabim...kurdum...eccikte turkum dedi....

VAYYYY ANASINI SAYIN SEYIRCILER....borsa ucar....aninda uc millet olduk.....

yawww guzu....bu gaddin ileriyi nasil goruyorsun....EVLIYAMISIN....sen MALA YERLESIRKEN....ortalik fecciii idi.....tek millettik....simdi UC MILLET olduk....her millet bi parcasini alsa borsanin.....2 yilda 90 000 deyiz....9000 de girdin....NASIL BILIYORSUN HERSEYI.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Iste simdi....CHP ye gunes dogdu.....

iste simdi.....IKTIDARA YURUYECEK....

bir rapor yaziyorum....ozgur ozele e gonderecegim.....ADIM...ADIM....IKTIDAR RAPORU....

4. Çok sancılı olur bu senaryo emmi

Böyle ortamlarda para piyasaları korkak olur

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Çok sancılı olur bu senaryo emmi

Böyle ortamlarda para piyasaları korkak olur
    tuncerim....

bu proje.....5 ila 15 yil surecek bir proje....25 YILLIK....TURKIYE GEOPOLITIK CYCLE....kitabim ele dii....hemen olacak demiii....SUREC BU....biz 90 000 endekste cikariz.....100 000 e gider....iki sifir atariz....geri 10 000 e duseriz....

AMRIKI....ve israel ne istiyorsa o yapiliyor....

anlami....

anlastilar....bu iktidarla 5 yil daha....HAKAN FIDAN cumbaba.....PARA AKIYOR turkiyeye.....

bizler....FINANSAL ARENADA SOYGUN YAPAN INSANLARIZ....siyasetci degiliz....

emme....

bu soygunlari iyi yapabilmek ucun....SIYASETCIDEN DAHA COK SIYASET BILIRIZ....ki gelecegi gorup....SOYGUNU YAPALIM.

7. Emmi

Sen dersen olur

Ona göre mala gömüldük

Senaryo sonradan oluşmaya başladı

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi

Sen dersen olur

Ona göre mala gömüldük

Senaryo sonradan oluşmaya başladı
    AFERIM.....para bele kazanilir tuncerim....sag gosterip solla furursun....kuzu....bir numorodur....

hatirla....ERMENISTAN BASBAKANI TURKIYEYE GELDI....soykirim filan yok dedi gitti....o gider gitmez....aralari cok kiyak olan azerbeycanla urus aninda papaz oldu....ermenistan ile azerbeycan kanka....KENDILIGINDEN HAAA....gendi gendine oldu haaaa...

imdi.....NIYE MALA GOMULDUGUMU ANLADIN MI....bunlar ben mala gomulerken oluyordu.....bene daha ne duruyorsun....KOKUNE KADAR GOMUL DEDILER.

Sayfa 209/232 İlkİlk ... 109159199207208209210211219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •