bugun ki islemler incelendiginde....gorunen su....pazartesi transit 10 700....
bugun ki islemler incelendiginde....gorunen su....pazartesi transit 10 700....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
buyuk turk milliyetcisi....DEVLET BAHCELI....cisim i 9 ay 10 gun once kapmisti....
bugun dogurdu.....ARAPLAR....KURTLER....TURKLER.....
amriki elcisi dedi aylar once...OSMANLIDA ki millet sistemine donun....BEHCELI dakikasinda adapte oldu....arabim...kurdum...eccikte turkum dedi....
VAYYYY ANASINI SAYIN SEYIRCILER....borsa ucar....aninda uc millet olduk.....
yawww guzu....bu gaddin ileriyi nasil goruyorsun....EVLIYAMISIN....sen MALA YERLESIRKEN....ortalik fecciii idi.....tek millettik....simdi UC MILLET olduk....her millet bi parcasini alsa borsanin.....2 yilda 90 000 deyiz....9000 de girdin....NASIL BILIYORSUN HERSEYI.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Iste simdi....CHP ye gunes dogdu.....
iste simdi.....IKTIDARA YURUYECEK....
bir rapor yaziyorum....ozgur ozele e gonderecegim.....ADIM...ADIM....IKTIDAR RAPORU....
Çok sancılı olur bu senaryo emmi
Böyle ortamlarda para piyasaları korkak olur
AMRIKI....ve israel ne istiyorsa o yapiliyor....
anlami....
anlastilar....bu iktidarla 5 yil daha....HAKAN FIDAN cumbaba.....PARA AKIYOR turkiyeye.....
bizler....FINANSAL ARENADA SOYGUN YAPAN INSANLARIZ....siyasetci degiliz....
emme....
bu soygunlari iyi yapabilmek ucun....SIYASETCIDEN DAHA COK SIYASET BILIRIZ....ki gelecegi gorup....SOYGUNU YAPALIM.
Emmi
Sen dersen olur
Ona göre mala gömüldük
Senaryo sonradan oluşmaya başladı
AFERIM.....para bele kazanilir tuncerim....sag gosterip solla furursun....kuzu....bir numorodur....
hatirla....ERMENISTAN BASBAKANI TURKIYEYE GELDI....soykirim filan yok dedi gitti....o gider gitmez....aralari cok kiyak olan azerbeycanla urus aninda papaz oldu....ermenistan ile azerbeycan kanka....KENDILIGINDEN HAAA....gendi gendine oldu haaaa...
imdi.....NIYE MALA GOMULDUGUMU ANLADIN MI....bunlar ben mala gomulerken oluyordu.....bene daha ne duruyorsun....KOKUNE KADAR GOMUL DEDILER.
Yer İmleri