Sayfa 986/1005 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben alın demedim ha. Ben sadece markette fiyatlara bakarım bisküvi çikolata da süper indirimler varken salça daki artışı gördüm. O yüzden 6 ya da 9 aylık ta stoktan kâr yazar beklentim var.
    Yok yok kendim karar verdim Tanrı ve siyaset ömür verirse ÜLKEM yerinde kalırsa 10 yıllığına yapıştım.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Irak'ta Uluslararası Musul Havalimanı restorasyonun ardından açıldı

Irak'ta restorasyonu tamamlanan Uluslararası Musul Havalimanını açılışı gerçekleştirildi.

Irak resmi haber ajansı INA'ya göre, havalimanın açılışına Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani, Savunma Bakanı Sabit Abbasi ve Musul Valisi Abdulkadir Dahil katıldı.

Sudani, Musul Havalimanının 2 ay sonra "tamamen faaliyete" geçeceğini belirtti.

Musul Havalimanı, Irak'ta Bağdat, Basra, Necef, Kerkük, Süleymaniye ve Erbil'in ardından yedinci liman oldu.

Musul Havalimanı, 1920'li yıllarda İngilizler tarafından askeri havalimanı olarak inşa edilmiş, daha sonra sivil uçuşlara açılan liman, uzun yıllar devre dışı bırakılmıştı. ABD güçleri, 2003'te Irak'ı işgal ederken söz konusu havalimanını askeri üs olarak kullanmıştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Yok yok kendim karar verdim Tanrı ve siyaset ömür verirse ÜLKEM yerinde kalırsa 10 yıllığına yapıştım.YTD.
    Koç'un sattığı bana göre daha mantıklı. Bende henüz yok. Pts den ful naten vardı. Okutup S1 geçtim onu okutarak belki alırım

4. İsrail Savunma Bakanı Katz, Suriye'ye Suweyda'dan güçlerini çekmeleri çağrısında bulundu-i24News

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, Suriye yetkililerine Suweyda'dan güçlerini çekmeleri çağrısında bulunarak, "İsrail ordusu, rejim güçleri çekilene kadar saldırılarına devam edecek ve mesaj anlaşılmazsa rejime karşı misilleme düzeyini de yakında artıracaktır" uyarısında bulundu.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    İsrail Savunma Bakanı Katz, Suriye'ye Suweyda'dan güçlerini çekmeleri çağrısında bulundu-i24News

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, Suriye yetkililerine Suweyda'dan güçlerini çekmeleri çağrısında bulunarak, "İsrail ordusu, rejim güçleri çekilene kadar saldırılarına devam edecek ve mesaj anlaşılmazsa rejime karşı misilleme düzeyini de yakında artıracaktır" uyarısında bulundu.
    dün buraya yolladığın 500 haberden hangi biri aklında

?

boş işleri bırak.

6. Bazen ya kutuplara gideyim ya da çöle gideyim diyorum. Çöle gittiğim de beni kutup ayısı bulur ondan eminim de kutuplar da aynısı denk gelir mi ondan şüphe duyuyorum

tanzayada bitene aslan hayvanat bahçesinden kaçmış...

eeeee ?

500 kelimelik haber.

napak şimdi...

8. USD deki artış kontrollü değilse faiz indirimi beklendiği gibi olmaz 100-250 baz olur. Piyasanın dayanacak gücü yok. Biran evvel Şimşeği harcayıp yeni bir sisteme geçmek arzusu var akp tabanında

Sayfa 986/1005 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •