Sayfa 42/869 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 6945 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Napim dün 3 pivan aldık diye bi dövmediğin kaldı, sanki listeyi ben deldürdüm, kimse yukarı tahmin yapmamışsa suç bende mi
    Bende sırf senin için listeyi deldirmeyelim deye bugün de yukarı sıktım
    O gün o 3 pıvanı zor alırdın.

Sayın mert45 sen olmasan shorterları falan tebrik falan etmiyorum yazardım ama senin yerin ayrı sen ne diyorsan o. Shorterlara tebrikler.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2 milyar dolar yabancımı girmiş borsayaalgınızı mikim sizin.
    ülkede herşeyin içinde bir hırsızlık düzenbazlık var.
    bugunkü pastaya bakın makinalarla kendi aralarında al ver al ver şimşek spor için.

bu kadar hakimler piyasaya açığa satıyor diğer bölümünden topluyor o ara foncu işle piyasayı tutuyor bakmışın 80-100 milyar hacimler yabancı deikleri varya 2 milyar dolar girmiş oradan adaya veda edenler var ortalama ile karşılıyorlar geçen sene burada birşeyler yazdık iş yatırım fon hikayesini 1-2 aydır fonlardan satılan sene sonu ile beraber seneryoma göre yeniden fonlara geri dönecek bu 2 milyar dolar gözüken yabancının 3/1 yabancıdır oda 2-3 haftalık hech fonlar diğer kısmı buradan dışarı taşınan dolarlar ve katar spor çoğu nokta atışı şirketlerdir yani içerden alınan bilgilere göre pozisyonlar alınmıştır benim seneryomda, önümüzdeki hafta hikaye olmadığı için şişirilen faiz indirim hikayesi ve not artırım traşı bittimi kısa vade hikaye kalmamış olacak izleyelim bakalım neye karar verecekler .
    hayırlı haftalar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Vob pasta fecaat
    Sopa yakin

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Vob pasta fecaat
    Sopa yakin
    24 bin şortlamış. Haftasonu her şey olabilir. Hazırlıklı olalım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Çıtak 500 Bp olursa diğer taraftaki tüm puanlarını bana verecekmisin? Çok gaza gelme oralara gidene ne kadar ne ameliyatlar olur. hasta masada kalmasın.
    500 puan olmazsa bir ay susacak mısın.
    Ben 500 olmaz diyorum.
    Kabul edersen ben bir ay trollemene cevap yazmam.

6. Şekerden yine tırtıkladık, bereket versin, iki emekli maaş ı, bi daha dönersem fena öpücek, başka birine bindik, bakalım nasip

7. Bu havalarda, buzdolabları ısınır, korkmayın,duvarın dibine kadarda sokmayın, hava menfezlerinede yakın ürün koymayın, bloke olmasın, sonra çarpılmayın, aklınızda olsun,

8.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    24 bin şortlamış. Haftasonu her şey olabilir. Hazırlıklı olalım.
    Onlar spotta almıştır belki de hedging amaçlı, zira İsrail adisine önlem olarak belki de kumar oynanmıştır bit kısmı her şey olur ..

Ayrıca kafa sayısı fazlaysa ...

Ben de biliyormuş gibi konuştum laf olsun beri gelsin , benimki ...

Sayfa 42/869 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •