Sayfa 896/897 İlkİlk ... 396796846886894895896897 SonSon
Arama sonucu : 7176 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Keko usta yorumlarını bekliyoruz.. boş bırakma.buraları ..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Keko usta yorumlarını bekliyoruz.. boş bırakma.buraları ..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen sesiz kalmak daha iyi olabiliyor...hissene inanmış isen eninde sonunda amacına ulaşacaksındır...bu videoyu herkesin izlemesini tavsiye ediyorum...https://www.youtube.com/watch?v=zfrnycPvJNA

bu youtuber arkadaş önümüzdeki 10 yılın sektörleri olarak yenilenebilir enerji, yazılım ve teknoloji vede sağlık sektörü olarak belirtmiş...biz bu durumu aylar önce öngörerek bu üç sektörden iki tanesi olan yazılım (matriks) ve yenilenebilir enerji (gesan) pozisyonumuzu aldık...enerji ve yenilenebilir enerji sektörü ülkemizdeki ve dünyadaki ekonomik krize rağmen büyümeye devam eden nadir sektörlerden biridir...hisselerin fiyatı da eninde sonunda temelinin gösterdiği yere gideceğini biliyoruz...gerisi için de sabır ediyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. ülkemizde gyo sektörü de her zaman talep gören bir sektördür...yaklaşık iki yıldır fiyatlar yatayda...faizler inmeye başladığında konuta talep artacak bu yüzden ozakgyo da bir pozisyon almıştım..küçük ve büyüme şirketi olarak da berkosan...enerji ve yenilenebilir enerji olarak gesan ,kripto piyasasına adım atacak olan yazılım ve teknoloji hissesi olarak da matrikste karar kılmıştım...bakalım öngörülerimiz bize kazandıracak mı ?? piyasa neye karar verecek ?? sabırla bekliyorum arkadaşlar..

bu aralar sesizliğe bürünmem , satıp kaçtığım anlamına gelmemeli...bazen sesizlik de iyi olabiliyor...spekler pek kalabalığı sevmeyebiliyorlar... totalde hala zarardayım arkadaşlar...hayırlısı ile kara geçmeye başladığımızda moralimiz de düzelecektir..o zaman yorum yapmak için kendimizde daha çok enerji bulabileceğiz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by aslan.42 Yazıyı Oku
    Gesan kendi kar tahminlerini gerçekleştirse zaten hedef 200 üzeri yoluna girer. Bu yıl 90 milyon dolar kar yeni yılda(2026) 150 milyona yöneliş. Ayrıca 2025 karından yeni yıl hatırı sayılır temettü vaat etmişlerdi. Böyle bir durumda tam yatırımlık hisse olur.
    Ancak güven kaybeden yönetim bu güveni yeniden sağlamslı ki hem şirket hem yatırımcıları mutlu mesut olurlar. 😉
    Temettü vermeyle ilgili haberin kaynağı nedir. Bana da temettü yerine bedelsiz verecek gibi geliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Temettü vermeyle ilgili haberin kaynağı nedir. Bana da temettü yerine bedelsiz verecek gibi geliyor.
    Şu anda tam hatırlamıyorum ancak 2024 yılında 2025 yılı karından ve sonraki yıl karlarından yüksek temettü ödeme yapılabileceği şeklinde ibare söylenmişti. Ama aynı yılda 2024 yılı karının 3 milyar olacağıda şirket beklentisi olarak açıklanmıştı. 2024 karı beklenti yarısından az geldi. Bir miktar enflasyon muhasebesi karı azaltmıştı ama yinede tahmin lerden az gelmişti. Umarım bu yıl tahmin ettikleri 89 milyon dolar karı eder. O kar edilsin temettü dağıtmasa da olur.

Alıntı Originally Posted by aslan.42 Yazıyı Oku
    Şu anda tam hatırlamıyorum ancak 2024 yılında 2025 yılı karından ve sonraki yıl karlarından yüksek temettü ödeme yapılabileceği şeklinde ibare söylenmişti. Ama aynı yılda 2024 yılı karının 3 milyar olacağıda şirket beklentisi olarak açıklanmıştı. 2024 karı beklenti yarısından az geldi. Bir miktar enflasyon muhasebesi karı azaltmıştı ama yinede tahmin lerden az gelmişti. Umarım bu yıl tahmin ettikleri 89 milyon dolar karı eder. O kar edilsin temettü dağıtmasa da olur.
    Şirket 2023-24 de kar etti ama vermedi. Ben bu yıl kayıtlı sermaye tavanı artmasınında etkisiyle bedelsiz vereceğini düşünüyorum. Belki temettü zor olabilir çünkü yeni yatırımlar yaparken para tutmak isteyeceklerdir

7.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Şirket 2023-24 de kar etti ama vermedi. Ben bu yıl kayıtlı sermaye tavanı artmasınında etkisiyle bedelsiz vereceğini düşünüyorum. Belki temettü zor olabilir çünkü yeni yatırımlar yaparken para tutmak isteyeceklerdir
    Bu yıl belki bedelsiz gelebilir ve çok önemli bir getirisi olmaz. Çünkü bir yıldır bedel sizleri piyasa önemsemiyor. Ayrıca Carfoursa ya yapacağı
    Ges için finansı gesan sağlıyacak. Elindeki nakiti kullanabilir. Esas beklenti bu ayda tamamlanması beklenen ve yılda 100 milyon dolar ciro bekledikleri yeni yatırımın açıklaması. Sanki onu da bilanço da faaliyet raporunda okuyacağız. Ve BYD ile yapılacak yatırımın başlaması.

8. İyi güzel de... gerçekten milletin isyanı ..lanet etmesi ni anlayamıyorumdu..fakat uzun süre izlediğim de..çok anormal hareket eden bir hisse bu tür hisselerin patronları önlem almaz mı..Yazık..senelerdir hertürlü olumlu haber kap. vs hep satış için kullanılmış..çok zor bir hisse yatırımcı yaklaşamıyor..keko usta küsmekle haklıymış..

Sayfa 896/897 İlkİlk ... 396796846886894895896897 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •