Sayfa 71/327 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 2613 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Viop LXVI

1. https://x.com/zafersahin06/status/19...059302/photo/1
    ABD elçisinin bugunkü bu çıkışı , dün akşam Halk tv de İyi parti genel başkanının cumhurbaşkanı adaylarına yeni operasyonların kulaklarına geldiğini dillendirmesi , eylül ayında CHP davası bunlarda kısa vade olumsuzluklar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Elinize sağlık abi. Tespit ettiğiniz formasyona bakınca grafiği biraz geniş inceledim, şu da olur mu aynı formasyon: https://invst.ly/1bh1om
    büyük çekim bir graf daha paylaşıcam
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    "Türkiye Birleşik Devletleri"

kursak kursak bu zihniyetle..

"Türkiye birleşik saraylar devleti" .. kurarız.

yakışır haaaaaaaa

4. Tl bazlı günlük graf imamoğlu operasyonundaki gap bölgesi kapattı 10800- 10850 bölgesi trend direnci , yukarki grafımız dolar bazlı benim takip ettiğim cam göbeği ortalamamız bir tek imamoğlu operasyonundan önce kırılmış o hareketi yapanda operasyondan haberi olanlar tepe yapıp pozisyon kapattılar , bugun o bölgeye geldik yine direnç bölgesi 2.60 üstü kalıp kalmayacağını takip edicez başarabilirse 2.68-2.70 bölgesine bir hareket beklerim.Yalnız tl bazlı gap kapanırken dolar bazlı gap kapanması için 2.92-2.95 bölgesi gerekli şuanki konjöktörde o bölgelere gidiceğimizi düşünmüyorum.Yeni bir haber olur bakarız tl bazlı dipten %20 dolar bazlı %15 bir hareket oldu 1 ay önceki iskontosu kalmadı gelecek bilançolar zayıf bekleniyor ayrıca karşılıklı makina işlemleri çok temkinli olunmalı .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Tl bazlı günlük graf imamoğlu operasyonundaki gap bölgesi kapattı 10800- 10850 bölgesi trend direnci , yukarki grafımız dolar bazlı benim takip ettiğim cam göbeği ortalamamız bir tek imamoğlu operasyonundan önce kırılmış o hareketi yapanda operasyondan haberi olanlar tepe yapıp pozisyon kapattılar , bugun o bölgeye geldik yine direnç bölgesi 2.60 üstü kalıp kalmayacağını takip edicez başarabilirse 2.68-2.70 bölgesine bir hareket beklerim.Yalnız tl bazlı gap kapanırken dolar bazlı gap kapanması için 2.92-2.95 bölgesi gerekli şuanki konjöktörde o bölgelere gidiceğimizi düşünmüyorum.Yeni bir haber olur bakarız tl bazlı dipten %20 dolar bazlı %15 bir hareket oldu 1 ay önceki iskontosu kalmadı gelecek bilançolar zayıf bekleniyor ayrıca karşılıklı makina işlemleri çok temkinli olunmalı .
    Abi, gülmeyin ama. BİST 100'de 10 bin 200 stopla şöyle çizgiler çektim şaşı gözlerimle: https://invst.ly/1bh1zc

Bir ekonomi kanalında sunucular bir program yapıyordu. Adı muhteşemdi: "Grafik Düelloları" Sindoma abi, sizin grafiğinizi alıntılayıp grafik attığımda aklıma geldi o program ama benimki öğrenmeye çalışmak. Sizin grafiğinize grafik atmak haddim değil.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kursak kursak bu zihniyetle..

"Türkiye birleşik saraylar devleti" .. kurarız.

yakışır haaaaaaaa
    daha demokratik isim önerim var, Kürtiye Birleşik Devletleri, biraz onlardan biraz bizden tam United olsun..

Sayfa 71/327 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •