Sayfa 384/384 İlkİlk ... 284334374382383384
Arama sonucu : 3070 madde; 3,065 - 3,070 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. Bir hareketlenme var, 90 üstüne oturmalı artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Sn.bawer bilançosunu nasıl bekliyorsunuz acaba tesekkurler..

3.  Alıntı Originally Posted by Kokadu Yazıyı Oku
    Sn.bawer bilançosunu nasıl bekliyorsunuz acaba tesekkurler..
    Normalde iyi bekliyorum ama son dönemlerde alınan yeni varlıklar vs. bilançoya nasıl yansıyacağını tam bilemeyiz.
    Bu girişim sermayesinin edindiği varlık gerçek değeriyle yansıtılırsa özsermaye tarafına katkı sağlar diye düşünüyorum, açıkçası ben de merakla bekliyorum.

4. Teşekkürler bu hissede sanki sadece siz varsınız ilginç bir durum yakın zamanda milyonluk grafikler havada ucusuyordu ne oldu anlamak mümkün değil..iki kurum takasin yüzde otuzunu ele geçirdi 100 civari maliyetle ama yapamadılar yani ne olması gerekiyor acaba

5.  Alıntı Originally Posted by Kokadu Yazıyı Oku
    Teşekkürler bu hissede sanki sadece siz varsınız ilginç bir durum yakın zamanda milyonluk grafikler havada ucusuyordu ne oldu anlamak mümkün değil..iki kurum takasin yüzde otuzunu ele geçirdi 100 civari maliyetle ama yapamadılar yani ne olması gerekiyor acaba
    Bir ara reytingi çok yüksekti, şimdiki fiyatın iki katı kadar çıktı sonra sert geri geldi.
    Sektörde iyi faaliyetleri olan, mali durumu iyi bir şirket olması bana uygun, geri alım programı var ama almıyor şirket, bilançoya kadar bira yukar gitmeli artık.

Sayfa 384/384 İlkİlk ... 284334374382383384

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •