-
osimhen dedin yan çiziyorsun ne demek ? osimhen gelse bile bu kağıt yükselmez dedim. yükseldi mi ? galatasaray üç senedir şampiyon oluyor değil mi ? yılbaşından bu yana % 15- yazmış bu hisse. bu hisseden hayat yok dostum bunu rakamlar kanıtlıyor zaten benim bir şey söylememe gerek yok. bu hisse Türkiye ligi şampiyonluğu ile gitmez. nasıl gider ben sana söyleyeyim. yönetim değişikliği ile. dursun özbek gitsin bugün erden timur seçilsin tavan tavan gider. söylentisi bile götürür hatta. ayrıca bu hisse dibine kadar sulanmış bir hisse. milyonlarca lot herkesin elinde duruyor. ts neden agresif hareketler yapıyor mesela çünkü çok kişinin elinde yok. hisse belli ellerde toplanmış en azından gs ye göre daha az likit. bu hisse şampiyonla ligi kupasını kaldırırsa takım gider ona bir şey demem. ama imkansız. okan buruk bunu başaramaz. geçen sene gördük ne hale geldiğini avrupada takımın. yine fos çıkacak. osimende çuvallayacak göreceksiniz. bütün takımlar osimene ligde önlem alacaktır. bir sakatlanmaya bakar hayatı kayar. hadi hayırlı traşlar. yatırım tavsiyesi deeildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri