Sayfa 98/472 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 3769 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    2500 puan bekliyurumuş piyasa..hangi piyasa bu..olmayan piyasa..
    %17.5 stopaj üzerine bu faizde inerse aklı olan durmaz faizde..
    borsaya yine 1 damla yok orası ayrı..
    gerçekler fiyatlanana kadar böyle..
    gerçek nedir;
    halkın %60 a yakını erken seçim diyor..gerçek bu..%60 ı sistemine güvenmiyor artık..sen habire grafik çizdirt..
    - Abi, beyin fırtınası yapayım. 250'lik fiyatlandıysa 250 gelirse karar sonrası açıklamalar önemli olur bence.
    - Beyin fırtınası, dedi gram esinti yok.

2. ekgyo ve aselsn grafı rica edenler seans sonu paylaşırım.
    şuanda işlem yapıyorum aynı msj atmayın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bunu anlamadım daha açık yaz. Ne hasedi yapmışım. Ne diyorsun sen kardeşim iyice su kaynattın ben Öğretmen Çocuğuyum. Abim de bir okulda hala müdür. Yine ne saçmalıyorsun sen? Tabii yazmayı bırakırım ben burada benim sizler gibi bu iş hobim değil burada bu kadar yazacak zamanım yok.Bugün benimle derdin neyse elinden geleni ardına koyma.Başka zaman cevap falan vermem.
    Her konuda fikrin var.

Bu yıl lise giriş sınavlarında 700 küsür full yapan binlerce tek yanlış yapan öğrenci olması sana garip geliyor mu, yoksa bunu eğitim sisteminizin şahlanmasına mı bağlıyorsun.

Yeterince açık sorabildim mi?

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    1.5 milyar tl lik yukardan mal verildi bu soru işareti , benim acelem yok onlarında yoktur kendi adamları değilse o malı aşağıdan almak isteyecekdir.%40 dan fazla yol almış tahta dinlenmesi normal
    dün veda ettik buraya yazdım bugunde tıfıla görüşümü belirttim hep değişecekmiş gibi özelden sorular geliyor ülkenin %30-40 o tahtada bekleyin biraz teknik yorum yapacaz
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yarın d*****n kuyruğu kopacak..para borsaya girmesi beklenirken dolar ve altına kayacak..
    ve tahminim erken merkez bankası toplantısıyla faizler tekrar yukarı çıkacak..
    tam olarak beklentim bu..boşu boşuna sistemden bahsetmeyin..sistem çöktü..
    tutmazsa ne yapacaksın? mesela bu derin analizleri yapmayı bırakacak mısın?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. borsanın tek gerçeği var o da aylık bazda yukarı trend sonlandı ama aylıklarda dip sonlanmadı..
    bu erken seçimle mi olur yoksa merkez bankasının faizleri tekrar ve daha fazla yükseltme girişimiyle mi olur bilemeyiz..
    bende merak ediyorum..start ne olacak..
    kuzu emmi 2 yıl sonra çöküş bekliyorum dedi malı aldık yatacaz dedi..bu görüşte olanlarda var yani hem yeni zirve hem yeni taban..ve bu senaryo bizi 2006-2007 son zirve benzeri bir duruma götürür..ama teknik olarak mümkün değil..abuk sabuk durum ortaya çıkar ve 1 damla akmaz borsaya..çünkü 2007 de bu şekil kriz tahmini yoktu..ama şuan herşey ortada..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

''lem birde gece % 10 kuralını kaldırılar... sabah garanti direk 500 açar '' diye

saldırıyorlar tahtaya

faiz kararı ne olursa olsun, yarın şotçuya nasıl zulmedecekler çok merak ediyorum

inşallah uyuyakalmam da, izlerim bu serefsizliği

8. Aselsn la piyasayı kontrol edende aynı badem spor oradada tepe yapıp aşağı basmak istiyor iyi alıcı gelse aylıklar şişmiş durumda orada pozisyonum var soranlara vedalaşma hesabı yapıyorum akşam grafını atıcam onu soranlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 98/472 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •