27 Temmuz dan sonra sayım enteresan olacak demiştim .
Ne tesadüftür ki not kararları da denk gelmiş .
Bakalım kararı ne olacak BİST’in durumu
27 Temmuz dan sonra sayım enteresan olacak demiştim .
Ne tesadüftür ki not kararları da denk gelmiş .
Bakalım kararı ne olacak BİST’in durumu
Gülmekten bugün yazamadım mertabi, ilk yazını alıntılayıp bana gelen soruların hepisine toptan ayrı ayrı cevap yazıcam.
Konu komşu tüm mahalleliye dedimki (demez olaydım) petoştan 1 gıl kopartana 1 lot kchol hediye, way arkadaş akşama kadar telefon susmadı
üc kişi 1 er dene gıl kopartmış gönder benim 1 lotumu deye kafamı şişirdiler bende verdim 3 lotu napim.
Ordan 3 lot zarar yazdık mı, yazdık soona basss mertabimin palişkosuna basmaaa la mertabimin palişkosu bassmaa dedikce o da basmasın mıordanda 1 endekis cetunu yutturduk mu makinaya, soonada Ayasofya abimin gara oğlanlar yere para koymuşlar ne biliyim tuzak olduğunu, tam eğildim arkadan biri itekliy bi döndüm işcii abinin terliği kulağımı sıyırdı geçti, la o terliğin ne işi var kim attı onu derken kulaktanda olduk mu.
senin anlayacağın dayucuğum
vobda mutlak kazanmalısınız yohusa paralar bu sefer bana dönmedi![]()
Hamdım Piştim Yandım
MB enflasyonun 3 puan üstünde faiz açıklıyordu.
IMAMOĞLU hadisesine gösterilen *organize* tepki sırasında tedbir olarak faizi ekstra yükseltti.
Ben (eğer psikolojinin düzeldiğini düşünürlerse) %40 faiz açıklayabileceklerini varsayıyorum.
Çünkü yıllık enflasyonu %35 açıkladılar.
Bakalım yarın MB kendisine ne kadar güvenecek?
![]()
250 puan bile çok
50 puan ile başlamalı
Dolar 40 benzin 52 olmuş
Pas bile gecebilir
Sikko tuik rakamları gerçekte islemiyor
Merkez Bankası açıkladı: Şirketlerin döviz borcu 6 yılın zirvesinde!
Finansal kesim dışında kalan şirketlerin döviz borcu, Mayıs ayında 176,2 milyar dolara çıkarak arttı. Varlıkları da yükselse de, borçtaki artış daha fazla oldu.
https://www.sozcu.com.tr/amp/merkez-...esinde-p197516
Konkordato, iflaslar.!!!
Tüm hızıyla otobanda.!!
Hayaller Paris .!!!
Cepler Somali.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Ben olsam bay krizin rahat durmayacağını varsayarak önden yuklemeli 500 puan attırırım
Bay krizi yeni krizlerle gelir 1 2 aya
Yer İmleri