Sayfa 116/318 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 2539 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sene sonuna kadar 1000 baz puan indirim garanti galiba
    ben palanın artık direk dolara geçeceğini sanıyorum.
    1. faiz 46 iken, 1 sene sonra % 30 net kazancı garanti idi
    2. dolar grafiğinin yukarı doğru az biraz hızlandığını düşünüyorum.

şimdi % 36 faize para bağlayacan, 1 sene sonra dolar kaç olacak ? en az % 20 yünkselür... bana kalır % 15

yok birde tl'leri dolara çevürme derdi falanda var

iyisimi mb ile falan heç uğraşma, direk dal dolara
    bu olursa karaduman dayuya 1 yazar
    tahvil ihallerine talep azalırsa, dolarda fişekler... chrash mode on olur

gösterge, taahvil ihalelerine gelen talep olacaktır

artık seçim ne zaman bilmiyorum
    merkez pangası, akepeyi tekrar seçtirmek üçün, nasıl bir yol haritası çizecek... izleyip göreceğiz

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bu olursa karaduman dayuya 1 yazar
    tahvil ihallerine talep azalırsa, dolarda fişekler... chrash mode on olur

gösterge, taahvil ihalelerine gelen talep olacaktır
    O halde endeks viop full shortsun herhalde
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Irak, 2030'a kadar 12.000 MW güneş enerjisi kapasitesi hedefliyor

Irak Petrol Bakan Yardımcısı, enerji çeşitliliğini artırmak ve fosil yakıtlara bağımlılığı azaltmak amacıyla 2030'a kadar güneş enerjisi projelerini genişleterek 12.000 megawatt üretim kapasitesine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Erkan Trükten ����
    @ErkanTrukten
    ·
    ·
    45sn
    İNGİLİZ SÖMÜRGE BAKANLIĞINDA İŞLER TIKIRINDA.

“Geçinemiyorsan az tüket.â€ İşte Mehmet Şimşek! Telefon almak istiyorsun? “ÖTV var.†Arabaya binmek istiyorsun? “ÖTV var.â€
    Alkolsüz meşrubata bile ÖZEL TÜKETİM diyen bir soygun düzeni.

Lüks teknelerde sıfır vergi, ama motorlu kuryede ÖTV. Bu, vergi değil; sınıfsal ceza. Ama kimin umurunda?
    Mehmet Şimşek göreve gelir gelmez ne yaptı? “Vergileri geniş tabana yayalım†dedi. Taban biziz, tavan onlar. Bu yüzden tasarruf deyince ilk akıllarına gelen: Saray bütçesini büyütürken, okul yemekhanelerini kapatmak. Usulsüz ihalelerin sürdürüldüğü sırada bursunun yatmıyor oluşu parlak reçeteleri. Yandaş şirketlerin vergi silinirken, senin sosyal medyadan kazandığın üç kruşa beş defa vergi getirilmesi muazzam çözümleri! Şimşek'in "rasyonel zemini" fakir için tasarruf isteyip, zengin için af dilenmekten ibaret. Bu sistemde “yüksek enflasyon†bir sonuç değil, yapay bir kıtlığın, merkezi köleliğin ve dijital sömürünün aracı ve Mehmet Şimşek halktan alıp zengine dağıtan bir negatif Robin Hood.

DAHA DA FAKİRLEŞECEĞİZ!
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    tamam bir daha arkadaşın hisse derse sen alma bana özelden yaz ben hisseciyim alırım
    Yazarım yazmasına da Zdx&Lunar Soul abi sen alınca gitmezse nolcuuk, sona senin yüzünden oldu suyuniçinde kaldım battım bittim tükendim dersin
    Sen bildiğinden şaşma, kimsenin de lafına bakma, iyi olur kendinden kötü olur senden bilirler, ereglileri sıkı sıkı tut
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Erkan Trükten ����
    @ErkanTrukten
    ·
    ·
    45sn
    İNGİLİZ SÖMÜRGE BAKANLIĞINDA İŞLER TIKIRINDA.

“Geçinemiyorsan az tüket.â€ İşte Mehmet Şimşek! Telefon almak istiyorsun? “ÖTV var.†Arabaya binmek istiyorsun? “ÖTV var.â€
    Alkolsüz meşrubata bile ÖZEL TÜKETİM diyen bir soygun düzeni.

Lüks teknelerde sıfır vergi, ama motorlu kuryede ÖTV. Bu, vergi değil; sınıfsal ceza. Ama kimin umurunda?
    Mehmet Şimşek göreve gelir gelmez ne yaptı? “Vergileri geniş tabana yayalım†dedi. Taban biziz, tavan onlar. Bu yüzden tasarruf deyince ilk akıllarına gelen: Saray bütçesini büyütürken, okul yemekhanelerini kapatmak. Usulsüz ihalelerin sürdürüldüğü sırada bursunun yatmıyor oluşu parlak reçeteleri. Yandaş şirketlerin vergi silinirken, senin sosyal medyadan kazandığın üç kruşa beş defa vergi getirilmesi muazzam çözümleri! Şimşek'in "rasyonel zemini" fakir için tasarruf isteyip, zengin için af dilenmekten ibaret. Bu sistemde “yüksek enflasyon†bir sonuç değil, yapay bir kıtlığın, merkezi köleliğin ve dijital sömürünün aracı ve Mehmet Şimşek halktan alıp zengine dağıtan bir negatif Robin Hood.

DAHA DA FAKİRLEŞECEĞİZ!
    müthiş acımasız ve başarısız bir zat
    bir halt olacağı yok.

8. Sonuç:
    Emlak Konut Gayrimenkul Sertifikası, devlet destekli bir yatırım aracı gibi görünse de her yatırım gibi risk barındırır. Düşme ihtimali vardır. Eğer almayı düşünüyorsanız, şu soruları kendinize sorun:

Proje hangi aşamada?

Lokasyon değerli mi?

Hacim ve işlem yoğunluğu nasıl?

Uzun vadeli tutmaya istekli miyim?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 116/318 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •