Sayfa 118/408 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 3263 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kaat beğendiremedik aynı Karaduman dayu gibi 1 lot almam dedi
    Boynuzlu holding teknik çok beğeniyorum. Ama bugün endeks ne kadar aksiyonlu olur onu bilmem. geçen aynen böyle boş bulundum bir tane arkadaşımda 120 lerde VSNMD varmıs 100 lot napim dedi.Sat paranı cebine koy demiş bulundum.Ertesi gün satmış.Hayatımın en pahalı analizi oldu
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Avhol dedi, mesuliyet kabul etmem
    Üç aylıkta hisse başına 20 TL kâr var. Kar değerlemeden gelmiş. Bir de ortak satışı var. Bana çok mantıklı gelmedi

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Boynuzlu holding teknik çok beğeniyorum. Ama bugün endeks ne kadar aksiyonlu olur onu bilmem. geçen aynen böyle boş bulundum bir tane arkadaşımda 120 lerde VSNMD varmıs 100 lot napim dedi.Sat paranı cebine koy demiş bulundum.Ertesi gün satmış.Hayatımın en pahalı analizi oldu
    Bist100 endeksinde olmuyan harici tahtalarda analiz işi sökmez, tahta nereye kadar gideceğini trenin son istasyonunu bilebilmek imkansız abi
    Kulakları çınlasın bahriyeli abinin adese si halen gidiy
    Hamdım Piştim Yandım
    06.08.2025 tüm parayı tombik kuşa gömdüm sindoma abi

4. saat:14.00 da beklenti bitti deyip aşağı mı yoksa yukarımı devam eder ne dersiniz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. bozkurt bırak şimdi hisse işini son düzlüğe giriyoruz.
    14.00 la badem spor vıop ta bu kadar kolay para kazandırır mı pazılda eksikler var.
    ben mermiyi ağzına verdim bekliyorum.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    batumuş ya la adamı

öbür dünyada da ödeyemen o parayı

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bist100 endeksinde olmuyan harici tahtalarda analiz işi sökmez, tahta nereye kadar gideceğini trenin son istasyonunu bilebilmek imkansız abi
    Kulakları çınlasın bahriyeli abinin adese si halen gidiy
    Müşteri olöayınca, helvası olur dayı

8. goldman geçen kimse beklemediği halde 350 baz artırımı bildi , aynı kurum şimdide 350 baz indirim bekliyor aynı kurum sene sonu psıt 100 bandı 11200 dü benim için bugun içimizdeki irlandalı kim testi olacak yine bilirse
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 118/408 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •