Sayfa 143/437 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon
Arama sonucu : 3491 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, LGS’de şaibe iddialarıyla ilgili konuşurken ağzından “Soruları bizim imam hatip öğretmenleri hazırlıyor” sözleri çıktı.

Bakan şöyle devam etti:

“Diyorlar ki, soruları bakanlık görevlileri dışında, kişiler hazırladı. Bu da külliyen yalan. Soruları, bizim imam hatipte, bizim okullarımızda görevli öğretmenlerimiz hazırlıyor. Sonrasında ihtiyaç duyulursa akademik anlam da üniversitelerden öğretim üyelerine soruların bilim selliğiyle ilgili hakemliğine başvurulduğu olabilir. 29 kişi hakkında soruşturma açıldı. Bunun içinde farklı kamusal görevi olanlar da var. hepsi soruşturmanın selameti açısından Görevden uzaklaştırılmış durumda.”

https://x.com/ALKIMedit/status/1948404804343996828

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bu kafada olunduğu için ülkede ak parti hala bu oyu alıyor , adamın çocuğu lsy sınavına giriyor bir sürü iddia var çocuğunun geleceğini çalıyorlar yine ses yok ülke bu durumda.
    Şaşırmamak lazım aslında. Bilmemneyim hıyar denildiğinde elinde tuzlukla koşan bir halk bizimkisi. Üzülmüyorum artık, garipsemiyorum da. Hak ettiğimiz bu. Tek sıkıntı kurunun yanında yaşın yanması.

3. ASELSAAAANN..

3 aylık RSİ 97.47 OLMUŞ..abooooooowwwww..
    bu kadar zirvenin uç noktası geçmişte 2 yerde olmuş..2001 krizi öncesi 2000 yılında..ve 2019 düşüşü öncesi 2018 de..
    bozkurt dayucum görüyormusun manzarayı..

hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    - Günaydın, bol kazançlar... Yanlış yunluş çizmediysem Sindoma abiden esinlendiğim bir bakış açısı. BİST 100, günlük: https://invst.ly/1bjvky
    - Çok saçma bir bakış açısı. Bardakları iyi durulamıyorsun değil mi, deterjanlı çay içiyorsun?
    bu grafta başka formasyon var onu bul
    dünkü bugunkü işlemler seni yanılmasın vıop pastası şekilleniyor.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    ASELSAAAANN..

3 aylık RSİ 97.47 OLMUŞ..abooooooowwwww..
    bu 2 yerde olmuş..2001 krizi öncesi 2000 yılında..ve 2019 düşüşü öncesi 2018 de..

Abim shortlasana.

Eurofighter’lardan bir yılda ancak 20 tane üretilebiliyormuş. Yani fabrikanın 2 yıl Türkiye için çalışması lazım ! Tabii bu uçaklar da 5. nesil ama ‘çevreyi tarama’ ve düşmanı tespit etme yazılımı F-35’lerden epey geride. Bu arada bizden önce sırada olan ülkeler var. Cumhuriyet tarihinin en kötü kararlarından biri olan S-400 alımı patetik ve traji komik bir hal aldı. Bir işe yaramadığı gibi F-35 lerden mahrum kalarak yıllık 20 milyar dolarlık kayıp yaşadık.(parça üretimi ve tamir üsü) Bu arada Hava üstünlüğümüz Yunanistan’a karşı bile kayboldu. İsrail ise aldığı F 35’lerin AR- GE ile füze menzilini artırmış ve İran sınırına girmeden Tahran’da nokta atışı yapabiliyor. Bu işler Guinness rekorlar kitabına girmek için Yenikapı’ya dünyanın en büyük bayrağını asmakla ve hamaset goygoyu ile bu kadar oluyor!

Alıntı.!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. az kaldı olgunlaşsın hele..
     Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Abim shortlasana.
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

8.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Şaşırmamak lazım aslında. Bilmemneyim hıyar denildiğinde elinde tuzlukla koşan bir halk bizimkisi. Üzülmüyorum artık, garipsemiyorum da. Hak ettiğimiz bu. Tek sıkıntı kurunun yanında yaşın yanması.
    dün ötv zammı geldi bakan açıklama yapıyor neymiş cari açığı kapatmak için yapmışlar tamamda sizin yanlış yönettiğiniz deneme tahtasına çevirdiğiniz ekonomi yöntemlerini ben neden ödüyorum yapamıyorsunuz , bu yazım burada kalsın 1-2 sene içinde bizim ülke dahil otomotiv çöplüğüne dönecek dünya
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 143/437 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •