Sayfa 219/238 İlkİlk ... 119169209217218219220221229 ... SonSon
Arama sonucu : 1902 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    üstad, geri dönmene sevindim

bugün faiz günüydü, volatiliteyi doğal karşılamak lazım, vadeli karar sonrası 12175- 12450 sıçraması yaptı, shortçu sıkıştırmaydı bu, sonra 12275 uzlaştı.. 13 bin poz kapama var, dün de poz kapama vardı, bu kadar short kapamaya piyasanın fazla yukarı gitmemesi, ilk shortçu geldiğinde piyasanın aşağı döneceğine delalet bence.. yarın mı gelir shortçu bakacaz, haftasonu riskini kim alacak ?? gerçi pazartesiler haftanın ralli günü oluyor son zaman.. salı günü akbnk bilanço açıklıyor, sonraki gün ykb ve garan..bankalar enf.muh yapmıyor ama kar marjları düştü, %10-20 kar azalması bekleniyor.. havayolları falan bi kaç istisna dışında bilançolar kötü gelecek, enf. muhasebesi zaten kar falan açıklamayın vergi vermenize gerek yok diyor şirketlere

perşembe günü de vade sonu var hisse vadelilerde.. ben artık buralarda mal taşımamayı tercih ediyorum, bi kaç hafta bakarak olucam gibi.. öte yandan ağustos ayı riskli aydır- çoğu insan tatilde olduğu için piyasada katılımcı düşüktür, sığ piyasada manipülatif volatil işler olmaya müsaittir.. ağustos ortası falan dip görülürdü eski piyasalarda, ordan ocak'a kadar mal tutardık
    Teşekkür ederim...kafamız yüksekken sataşıyorlar...aslında muhatap olunacak kişiler değiller..yönetim haklı olarak ceza veriyor.
    Evet,borsa ve piyasalar hakkında temkinli olmak lazım.
    Enflasyon muhasebesi kalkınca şirketlerin gerçek karlarını göreceğiz.
    Arçelik 2 ci çeyrek zararı -4,074,613,000.
    İyi tatiller.

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Üstelik bilginizi bu forumda hiç karşılık beklemeden paylaşıyorsunuz.
    Ne mutlu size...iyi ki varsınız sn.KUZU...
    sende oylesin bitanem....

aldigimiz kaartlarin tumunun graflarini astin.....goruslerini yazdin....hepsi yuzde 25 yukaridalar suan....eline saglik....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. Notumuz da arttı

Herşey emminin çizdiği rotada ilerliyor

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    suana kadar olanlari....DANISIKLI DOVUS olarak goruyorum ozanim....

israel-turkiye catismasi diye bisey.....yuzde 1 ihtimal.....

sen detaylari yaziyorsun.....o yuzden seni okuyor.....bu ihtimalin degisimini inceliyorum....
    1967 sinirlari oncesine dönerlerse askenazların bir derdi olmaz ki.
    Turkiye o sinırları tanimış.
    Fakat bu aşkenazların baslarina bir gelecek var.
    Çok kudurdular.

Danısıklılik....?
    Kuduran sahip tanımaz, herkesi ısırır....
    Keşki uyum gösterseler.

THY hissem aninda 12 doları aşar.
    Isrsilin bütun transit yolcusu THY ile tasinıyordu.
    Iki yıldır kapandı bu kazanç .

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim...kafamız yüksekken sataşıyorlar...aslında muhatap olunacak kişiler değiller..yönetim haklı olarak ceza veriyor.
    Evet,borsa ve piyasalar hakkında temkinli olmak lazım.
    Enflasyon muhasebesi kalkınca şirketlerin gerçek karlarını göreceğiz.
    Arçelik 2 ci çeyrek zararı -4,074,613,000.
    İyi tatiller.

YTD
    ama var ya, yargı dağıttığın o gece orrssp ewlattlarına sıfatlarını hatırlatman çok başarılıydı, tekrar tebrikler

moodys not yükseltmiş, sürprizzz.. bugüne short girmiştim, sona doğru sıkıştırmaya kalktı beni, oralı olmadım, seans sonu kapattım shortları.. akşam seansında da haftasonu savaş çıkmaz inşallah diyerek biraz long açmıştım, kader kısmet biraz da bu işler

italyan savunma şirketleriyle işbirliği/ satın alma işleri oluyor, yıllardır veto ettikleri eurofighter satışına onay çıkıyor, şimdi de moodys not artırıyor beklenmedik bi şekilde.. imamoğlu'un içerde olması batılıların hiç ipinde değilmiş gibi gözüküyor, özgür başkan ne medetler ummuştu bunlardan oysa, ingiltere'nin çıkarlarını en iyi biz savunuruz diye 33 kere tekrar etmişti.. yazıkk

6. yalnız hiç insider kokusu yoktu piyasada, not haberleri 24 saat önce hazineye bildiriliyor rating kurumları tarafından, yani bademler önceden biliyor olmaları lazım, oysa badem bofası hem spotta hem vadelide baş satıcıydı.. nasıl oluyo da oluyo ?? bunların herşeyi önceden bildikleri, ona göre oyun planladıklarını söyleyen salak oğlu salaklar online mı ??

imamoğlu devreye girerse belki f35 de satın alabiliriz. hadi iyiisiniz. troller.

Türkiye yanıyor: Silopi 60 derece! Eurofighter’lar geliyor: İmamoğlu sayesinde mi?

https://www.youtube.com/watch?v=b_mXo0NnLLQ

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    imamoğlu devreye girerse belki f35 de satın alabiliriz. hadi iyiisiniz. troller.

Türkiye yanıyor: Silopi 60 derece! Eurofighter’lar geliyor: İmamoğlu sayesinde mi?

https://www.youtube.com/watch?v=b_mXo0NnLLQ

Bu a.k.ç nun ne olduğu belli değil bu yüzden hep köpek gibi havlıyor arkadan geçen hafta grafiklere baksa kimin neyden haberi olduğunu anlarda kanı *** kanı olunca böyle havlayarak geçiyor ömrü .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 219/238 İlkİlk ... 119169209217218219220221229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •