Ben o satış haberini satış olarak yorumlamadım . Nama yazılı hisselerin hamiline olarak kaydettirilmesi olarak yorumladım. Satış yapılması için kağıdın yukarı trend de olması gerekir diye düşünüyorum. Bu da benim bilanço ve pozitif gelişmeler ile ilgili beklentilerimi arttırıyor. Satış haberi diyorum dikkat ederseniz. Daha önce paylaştığım gibi olay artık şemsiyenin ne zaman açılacağına dönüştü !..
Seçimleriniz benimle benzer genel olarak Hisse Başı Karlılık ve ihracat oranı yüksek olan şirketler.
SAygılar,

Originally Posted by
Karanuras2
Sayın Baygeroge
Altiaylik biloncoyu en iyi patronun oğlu Mustafa biliyor iyi gelecek olsa 7000 TL'den sadarmiydi ayrıca ihracatçı kasasında döviz olan şirketler hep aynı durumda otomotivde. durumlar iyi değil
Gelelim savunma olayına benim bildiğim Kemalpaşa yeni. Fabrikaya tasinmamis ufak tefek hariç yeni fabrkaya herşey sıfır alınmış Pınarbaşı yeni sirketle başlayacak kadro kuruluyor bu personel sıradan eleman değil temini zor yavaştan faliyet başlamış sizi tebrik ederim alıp aatiyorsunuz ben alıp satmada zarar ediyorum 16 dan satıp yarısıyla oğluma ev aldım.Simdi kendi kendimi tebrik ediyorum nasıl yapabildim artık yapabilecek birşey yok hapiste kaldık.Siz yazıyorsunuz bende yazayım 3 aylık biloncoyu göre iyi kağıtlar coca cola, Anadolu Efes, Ford Ülker küçük kağıtlarda hatsan rüzgarlı kağıtlarda mitek, yeotek bunları takip ediyorum.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir aldı olmayan duyum ve tahminlerdir
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri