Sayfa 439/453 İlkİlk ... 339389429437438439440441449 ... SonSon
Arama sonucu : 3624 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Bursa Valiligi : İlimiz Kestel ilçesi Ağlaşan mevkiinde, orman yangınına su taşıyan bir tankerin şarampole yuvarlanması sonucu trafik kazası meydana gelmiştir.

Kazada, 3 vatandaşımız yaşamını yitirmiştir.

Hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,828
    Bune yahu,ülkede insan hayatı ucuz hale geldi,mağarada zehirlenip ölen askerlerimiz,susuzlukta ölen askerlerimiz,artık yangınları demiyorum artık buna alıştık,bana göre çoğu keyfi yangınlar,bunların çoğu iktidar kaynaklı,PKK ile anlaşmalarınıda unutmuş değiliz,bide utanmadan tiyatro düzenliyorlar terör bitecek diye,EMPERYALİSTLER YOK OLMADIKÇA HİÇ BİRŞEY BİTMEZZZ UZANTILARI UŞAKLARIYLANNN...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,828
    Faiz düşüşünden sonra fonlarda düştü,hadi diyelim likit fonlarda düşüş olduda,altına ve dövize endexli fonlar neden düştü ?,adamlar ülke insanının yatırım yaptığı herşeye el atıyorlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,828
    Hani şöyle böyle notumuz yükseldi diyenlere VİOP neden destek vermedi,sonun o değil ülkede keyfi uygulamalar döt korkusundan muhalefete saldırmak yasaları kullanarak.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

TCMB/Karahan: Şokların dezenflasyon sürecini bozmasına izin vermiyoruz, Haziran 2024’te başlayan dezenflasyon süreci kesintisiz devam ediyor. Enflasyonun yıl sonunda tahmin aralığımızın içinde kalmasını bekliyoruz. Fiyat istikrarı kalıcı ve genele yayılan refah artışı sağlayacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

TCMB/Karahan: Ekonomideki büyüme devam ederken sektörel dönüşüm de görülmektedir. Fiyat istikrarı kalıcı ve genele yayılan refah artışı sağlayacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,828
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB/Karahan: Ekonomideki büyüme devam ederken sektörel dönüşüm de görülmektedir. Fiyat istikrarı kalıcı ve genele yayılan refah artışı sağlayacak
    Hangi dilden konuşuyor anlamadım

Sayfa 439/453 İlkİlk ... 339389429437438439440441449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •