VÝOP yatay açýlýþ yaptý,dün endex 9200 üstünde kapattý,bugün cuma hafta sonu,cuma günleri yatýrýmcý açýsýndan sorunlu gündür,izleyelim bakalým akþam kaçtan kapanýþ yapacak borsa,yeterki gorsa olmasýnda.
Ýkide bir PPK için fesih kararý diyerek iktidar milleti uyutuyor,ABD ve Avrupa ülkemizin düþmanýdýr,PKK vs teröristleride onlar baþýmýza bela ediyor,ilk dünya savaþýnda osmanlýnýn teslim olmasýndan sonra palazlanmýþlardý,sonra ATATÜRK çýktý bellerini kýrdý,yani kuyruk acýlarý var,her çeþit terörü senin baþýna bela eder,yani adamlarýn sana kini çoktur,gerçi onlarýn çoðu bizim kanýmýzý taþýyor asimile ettiðimiz için,Türk ýrký çok büyük bir ýrktýr,içinde vatanseverid bitmez hainide bitmez,tarihler boyunca hep böyle olmuþtur,bütün düþmanlýklara karþý içte ve dýþta iþbirlikçileri ne yaparsa yapsýnlar dimdik ayakta kalmasýný devamlý baþarmýþtýr...
HaberTürk : Bahçeli Ahmet Türk ‘ü telefonla aradý tebrik etti .
Ahmet Türk : Saðlýðýmý sordu gelismeyle ilgili tebrik etti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye'de vergiden kaçamayan tek bir kesim var: Ücretliler.
Türkiye'nin en büyük 10 sanayi þirketinin ödediði kurumlar vergisi, cirolarýna oranla %0 ile binde 1 arasýnda kaldý.
https://www.evrensel.net/yazi/96904/...e-0-ve-binde-1
Özellikle alt taraftaki ücretli ve emeklinin sürüm sürüm sürünmesinin sebeplerinden 1 tanesi bu,
Üstüne yolsuzlukta eklenince geriye yolunacak bir tek kümeste ki kazlar kalýyor.![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
deðiþtirin TCELL i sn rfaba
bunlarýn ENSAR a SPONSOR olduðunu unutmayýn.. bunu öðrendiðimde hemen üzerime kayýtlý olan 5 hattýn hepsini vodafon a
çevirmiþtim
bu önerim tüm TCELL kullanýcýsý arkadaþlar içindir. yok baþka yerde vodafon çekmiyor falan hikaye. DENENMÝÞ VE
ONAYLANMIÞTIR![]()
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
TCLL zaten devletin tekelinde onu biliyoruzda,ensarcý olduðu söylentiside bilinen bir olay,bu yüzden çok mahkemelik durum hasýl oldu,ne bileyim ilk mobil telefon numarasýna sahibim diye pek ilgilenmiyordum,2 senedir bana kazýk attýðýndan sadece onu hazmediyorum,eþiminkini vodafona geçireceðim,benimkini düþünmem lazým.
Yer Ýmleri