Sayfa 228/314 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278 ... SonSon
Arama sonucu : 2509 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Len Trol bile demiyorum sana teneke… dedelerim istiklal madalyası sahibi istesem de olamam. Vatan benim sen misafirsin çulsuz teneke.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hissenetin delisi sigara ve içkin yoksa seni tebrik edeyim. sözümü geri alayım..

ancak borsalar kapitalizmin katedralidir..
    o sembol kişinin resmini taşıyorsan
    senin işin olmamalı.

3. Aforizmalara bak tenekenin… borsalar şöyle böyle… tiyosuz iş yapamayacak tenekesiniz. Ayakta kalan biziz çünkü soru çalmadık. Her ne kadar ilk binde olmasak taaaa

kubi..

1- Kubilay moğoldur, türk değil, moğollar türkleri arkadan vurmuş kâfir bir topluluk... ismini değiştir. Oğuz de, Alparslan de, Tuğrul de, Er-Tuğrul de.. v.s.

2- Sen "davadan dönmüş" sol-ucanlara katılmışsın. Allah sana hidayet versin.

5. Fahrettin in değişikliği yaramamış. Kadro değişmiş en seçme tenekelerden oluşuyor. Sonuç berbat… fahrettin geri gelsin hiç olmazsa biraz daha kafa basıyordu.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bunları düşünmediğim gün yok. Ben zaten KOAH benzerini yaşıyorum. Yürümediğim için çok belli olmuyor ama yürümüş olsam 6 basamak çıkamam. Şuan itibariyle ilişkimi kesiyorum en azından kesmeye çalışacağım.
    Sayın Ayasofya Glrmak iyi gideyah.
    Haşhaşi aldım iyi.
    Birde kimya o da iyi.
    Icgudulerim düzeldi.
    Takim taklavat çok hareketli.

7. Ayasofya abi ilerleyen zamanlarda bana gelişmeleri bildir, canın çekince ne yaptığın çokönemli
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

8. Fatih Altaylı:

Yangın için aldık, dedikleri uçaklar Air Tractor diye bir ilaçlama uçağının versiyonu. 150 litre civarı su taşıyor. Altı bidon su, ne işe yarar.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 228/314 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •