Sayfa 224/227 İlkİlk ... 124174214222223224225226 ... SonSon
Arama sonucu : 1812 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. ha ha ha....citak....

iftira mi attim lem......

yandik....

BORSACI....ruhu...cesedi....ve BERZAH ALEMI.....

borsa cikarken.....maldaki borsaci BERZAH ALEMINDEDIR....

CESEDI dinlenir ve cururken....RUH u....hesap verir citak....

melaikeler.....MUNKER ve NEKIR gelir....ruhu sorgularlar....

eyyyy TALANCI ZINDIQ....diye gurlediler mi.....borsacinin RUHU titresir....korkudan altina icmak ister emme....cesedi yok....icamaz....

teknik analiz yapmaya kalkisir....

melaikeler....bre salak....baskasinin pipisi ile cizdigi bu cizgilardan sana ne....bak....seninde pipin var....sende cizsana diye gurlerler....

MUNKER....o cizgilari KUZU pipisi ile ciziyor....kalemi onunde bagli....

NEKIR......o cizgilar buyuk EVLIYAULLAH kuzu efendi hazretlerine ait....eger o olmaz ise...GUNES HIC DOGMAZ....AY TUTULUR....DUYNA DONMEZ.....

bre aklievvel....KABIR AZABINI 1 MILYON YIL CEKECEKSIN....kiyamata o gaddin var....TOVBE ET....elini etegini yala affetsin.....yogusam....hem sen hem biz yandik....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    TEKNIK ANALIZCI USAGLAR....

10 900 ILA 11 200 BANDI....YUKARI KIRILDI MI.....

gelip MAL ALACAKLAR....11 400 DE ONLARA MALI CAKACAGIZ...tek hedefimiz vardi....MALI ALIRKEN.....

oda.....

TEKNIK ANALIZCI USAGLARI TOKATLAMAK....

elede edecegiz....

benim isim bu.....TALAN.
    güzel, işte bunlarla gel.. game plan, teknik alış verdiği zaman gelen alıcıya malı devreder gideriz diyosun, eskiden ben de yapardım, işte en çok kullanılan indikatör diyelim rsi yada macd sat verince al- indikatör al verince sat.. haddizatında her zaman bi stratejin olmalı, öyle yada böyle

aysonu, sonra ağustosa girioruz- tehlikeli ay, yıldızlar ters açıda, biraz kenardan bakıcam artık, daha doğrusu endeks kağıtları değil, yan tahtalar.. xu030 ignore et, xleş peşinde koş

benim için endeks kesin al sinyali- netenyahunun iktidardan düşmesi' olacak

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    güzel, işte bunlarla gel.. game plan, teknik alış verdiği zaman gelen alıcıya malı devreder gideriz diyosun, eskiden ben de yapardım, işte en çok kullanılan indikatör diyelim rsi yada macd sat verince al- indikatör al verince sat.. haddizatında her zaman bi stratejin olmalı, öyle yada böyle

aysonu, sonra ağustosa girioruz- tehlikeli ay, yıldızlar ters açıda, biraz kenardan bakıcam artık, daha doğrusu endeks kağıtları değil, yan tahtalar.. xu030 ignore et, xleş peşinde koş

benim için endeks kesin al sinyali- netenyahunun iktidardan düşmesi' olacak
    ha ha ha ozan.....

eline vazelin al....

teknikci usaglar ikimizide yatirir....cok kizacaklar....

BABO burayi okuyorsa.....pipisini kesip atar....

gerci buraya sizdigimi hickimseye soylemedim....

emme....

VEBA GIBIYIM....yayilirim.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4. ozanim....

mosad....

son 30 yildir.....her ulkede....herkesi dosyalamis durumda....rusvet....sex....hiyanet....herkesin dosyasinda....

TRUMP in dosyasini actilar....icinde yok yok....onune ne koyuyorlarsa imzaliyor....

NETANYAHU gitsede farketmez....

gelen....

PLANI UYGULAR....

sen ic politikayi siki takip et ve yaz....ben seni okuyayim....YETERLI.

5. trump denilen kişi abd başkanı değil... Siyonist sermayenin abd genel valisidir... abd bir dev ülke ama beyni ve bütün önemli devlet kurumları yahudilerin ellerinde, siyonistler kontrol ediyor...
    israil de netanyahu gitse ne olacak... yerine İTamar gelir daha beteri olur. israilde iyi yok. hepsi ss subay gibi...

6. URANUS VE GAYE.....ISRAEL VE ISLAM ULKELERI....

URANUS.....gok....masmavi gok.....

GAYE....dunya.....yuvarlak.....gok dunyayi sarip sarmaliyor....ve surekli ikiyor....GAYE hep gebe....nefes alamiyor....

doguruyor.....surekli....once TITANLARI....sonra....CYCLOPES bir gozlu GIANTLAR........HECATONCHEIRES 50 KAFALI 100 ELI OLAN YARATIKLAR

YUNAN MITOLOJISI.....uranus un gaye yi boyle feci ikmesini.....sebeblere baglar.....

o sebebler....

bugun ki islam ulkeleri ve satilmis yoneticilerini anlatir....

ISRAEL.....bugun ki URANUS....

ISLAM ULKELERI....bugun ki GAYE.....

GAYE nin bu korkunc tecavuzdan kurtulmasi ucun....CRONUS ilazim....URANUS un dashaklarini kesmesi.....bunlari denizlere atmasi....bunu nasil yaptigi....bi baska yazimin konusudur....

7. yaw yenice....

colombia universitisinde FREE PHILSTIN gosterilerini organize ettigi ucun....

israel vetandasi olan....kardesim MOSHE yi vetandasliktan atti pasaportunu iptal ettiler...

gerci farketmez.....iki ulke daha var vetandasi oldugu....

israelin yuzde 50 nufusu....bu DINCI YAHUDILERIN elinde surum surum surunuyor....

8. eyyy ISLAM ALIMLERI.....

eyyy EVLIYAULLAHLAR....

eyyy SEYHLER......

gozleriniz niye kapali....kulaklariniz niye duymuyor....kalpleriniz niye tas....

sen hacca gidiyorsun.....

paralari suudiye veriyorsun....

suudi o paralari amrikiye veriyor.....

amriki o paralari israelle veriyor....

ISRAEL o bombalari korumasiz musluman filistinlilere yagdiriyor....

BU KATLIAMI SEN ODUYORSUN....sen ve muritlerin....YIKILSIN O CENNET....eger seni icine kabul ederse.....BEN GELMEM ORAYA.....SEN VARSAN ICINDE.

Sayfa 224/227 İlkİlk ... 124174214222223224225226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •