Sayfa 830/834 İlkİlk ... 330730780820828829830831832 ... SonSon
Arama sonucu : 6672 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    memlekette kaç yazlık varsa, sayfiye, kır, yayla evi vs. daimi 12 ay oturulmadığı için boş tutuluyor gibi hesaplanıyordur..
    Ona da baktım 500 bin yazlık/mevsimlik konut varmış, hadi ona biz 1 milyon diyelim 8.5 milyon boş konut afaki bir rakam.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,098
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ona da baktım 500 bin yazlık/mevsimlik konut varmış, hadi ona biz 1 milyon diyelim 8.5 milyon boş konut afaki bir rakam.
    mahallede baba evi boş duruyor, rizede 4/5 ay kalıyorum kendi evimde.

istanbulda 7/8 ay kalıyorum

2 ev boş olmuş olur..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    mahallede baba evi boş duruyor, rizede 4/5 ay kalıyorum kendi evimde.

istanbulda 7/8 ay kalıyorum

2 ev boş olmuş olur..
    Eeee... Netice veya Hatice olarak 8.5 milyon boş ev olduğuna ikna oldun mu, onu deyiver bize?

Ayrıca sen Rizedeyken, Yavuz ile Beyza Bizansta çadıra mı yerleşiyorlar, yoksa senin damda mı oturuyorlar?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4. Köylerde ki yıkılmış sadece numarası olan evleri saysan bile 8,5 milyon bulunmaz.

5. Çok geçmiş bile olsa, yarım adalet gerçekleşmiş...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Her işleri imansız, düzensiz, plansız eczane açmak izne tabidir kafana göre eczane açamazsın, ama bunlar kafalarına göre eczacılık fakültesi açmışlar her yıl 4.500 eczacıyı ne halt edeceksin?
    Benim.tanidigim bütün eczacılar diplomaları kiralamislar oturdukları yerde para kazaniyor

7. Çankaya belediyesi bizim mahallenin emlak vergisini 50 bin ile 100 bin arası yapmış belediye de 100 bin lira maaşlı torpilli elemanlarının parasını bizden çıkartacak.

8. Ohhh misss

Enflasyonun düşmesini isterler mi ???

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 830/834 İlkİlk ... 330730780820828829830831832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •